Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz olyan képet küldeni egy fiunak, amin semmi nem látszik, mert takaroval eltakarom, de látni, hogy ninxs rajtam se melltarto, se felso (mert a vállam ugy kint van)?
Figyelt kérdés
2017. jún. 17. 21:45
1/7 anonim válasza:
Ha 13 vagy igen. Amúgy húzni az agyát nem.
2/7 A kérdező kommentje:
16vagyok.
Mármint nem géz huzni az agyat, vagy nem értem a megfogalmazásod😅
2017. jún. 17. 21:56
3/7 anonim válasza:
majd egyszer rossz lesz a viszonyotok és akkor elküldi a képeket minden jött-mentnek, te meg az fogod a gyakorikérdésekre írni, "hogy a volt pasim mindenkinek elküldi az intim képeimet, mit csináljak?"
4/7 anonim válasza:
Igen gáz, csak nem vagy ri.banc?
Ha igen, felőlem mehet.
5/7 anonim válasza:
Ha haverod nem érdekli még izgatonak is találja pasidnak szint úgy de egy nem túl jó viszonyban lévőnek már kevésbé küldenék egy ilyet
6/7 anonim válasza:
Ha jobban belegondolsz, nincs szükséged arra hogy ilyen képeket küldj neki. Ha valakinek képet küldesz, olyat küldj, amit akár nyilvánosan is kiposztolnál. Akkor nincs félnivalód. És komolyabban is fognak venni a férfiak. Ha ribis képet kap egy srác, akkor tudja hogy ezt a csajt meg lehet dönteni könnyen, oszt jóvan. Szóval ezeket mérlegeld ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2017. jún. 18. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!