Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, mit érez a lány?
Egy lány, leszólítottam megismertem, már aznap elmentünk városba szórakoztunk.
Beszélgettünk üzenetben, elhívtam találkozóra. Jól éreztem magam, nagyon szép helyre mentünk a szabadban, erdőben is sétáltunk hülyéskedtünk. Aztán megtudtam van barátja, de teljesen hideg a barátja felé. Mellette kiderült, hogy az egyik barátom legjobb barátja, és elmondta neki, hogy tényleg szakítani akar a barátjával.
Ez okés, második talin nagyon jól alakultak a dolgok, megöleltem úgy volt, majdnem megcsókolom erre megállított egy belső érzés,valami olyasmi, hogy inkább ne. Nem tettem meg. Harmadik találkozón, csak egy nyugis helyre leültünk, megbántottam egy picit, hazament. Megharagudott, nem írt, végül találkoztam vele újra, és nem haragudott megölelt és most megint üzenetetváltunk, de én már valahogy nem érzem ugyanannak, mint az első-második talin, vagy csak túlreagálom azt, hogy megbántottam?
Vajon nagyon megbántottam ,és ezzel elvesztek esélyeim? Vagy netán, csak én vagyok ilyen buta, és beképzelem magamnak, közben lehet mégis érez valamit?

Mégis honnan kébe tudjuk erre a választ?
Még azt sem irtad le hogy mivel bántottad meg. Neharagudj,de pont a lényeget nem részletezted. Amúgy szakított már a fiuval?

Kicsit írhatnál a részletekről...
Najó, ne kezdjük itt is 😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!