Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Többet érez mint barátság igaz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet érez mint barátság igaz?

Figyelt kérdés

Van egy fiu baratom, évfolyamtársak vagyunk (14 évesek) körülbelül fel eve irt ram és elkezdtünk beszelni eloszor nem volt szimpatikus de miután megismertem nagyon megszerettem (PERSZE CSAK MIMT BARÁT SEMMI TÖBB)... és amikor osztálykiránduláson voltunk es az ő osztálya is (máshol volt mindkettőnknek) akkor késő este beszélgettünk és nagynehezen elmondta hogy tetszem neki ( ő tudta hogy nem akarok tole semmit mivel akkor tetszett nagyon egy fiu aki a legjobb barátja neki) es hat mondta is hogy akkor maradjunk csak barátok (továbbra is beszélgettünk a nyáron is es mostanában is) de a nyáron ő nagyon sok lánnyal elkezdett beszelgetni es nekem a nyár vegen nem is irt szinte... aztan mikor eloszor suliba mentünk ujra irt es kicsit csodálkoztam hogy megse felejtett el :D és megkerdeztem hogy tetszik e neki valaki es azt mondta több lany van aki bejon neki es mondta hogy köztük en is de olyan lany eppen nincs akit "kíván" aztan kesobb szoba jott egyik profilkepem es mondta hogy gyönyörű vagyok meg hogy nagyon szep...es irta hogy szúrnalak... aztan az volt a valszom hogy undorító vagy , persze nem sértődött meg mert viccnek szántam es O is viccnek vette es hat tegnap küldtem neki egy ilyen körlevelet hogy : "Annyira szánalmas vagy!😒👏

Minek kell hülyeségeket terjeszteni rolam a barataimnak? Semmi nem igaz belole.😒 remelem ugyan igy fogsz járni mint en😒

Ezt meg te is vissza kapod egyszer... -.-

Looool küldd el 5 baratodnak ha megijedtel😂😉 " Erre az volt a válasza hogy Jezusom es erre irtam hogy "amugy tenyleg szánalmas vagy xdddd" es mondta hogy "bocsxd" es aztan irtam meg neki vmit de nem válaszolt ra csak latta nem is ir (ez kerek egy napja volt)... megsértődött vagy csak uncsi vagyok ? (Mostanában en irtam ra es nem O , de nekem rohadtul nem jon be) kar volt ilyet irni neki remelem nem lett merges ram mert amugy nagyon bírom....

És van meg egy sztori:

Van neki egy osztálytársa akinek szinten bejovok es ő hamarabb mondta el...elutasítottam mert nem voltam kesz kapcsolatra meg mivel egyáltalán nem is tetszett ezért O is mondta ezt a csak barátok témát. Vele is sokat beszélgettem a nyár elején de utána nem is aztan egyszer ra irtam nyaralás elott hogy mizujs es tok flegma volt es mondtam neki hogy baj van?erre aztmondta nem, ez volt az utolsó beszélgetésünk aztan nemrég a suliba észrevettem hogy mar ram se nez... váltottunk egy két szót dehát annak semmi értelme nem volt... mi baja lehet? Hogy megkérdezte hogy maradhatunk e csak barátok es en erre igent mondtam? Elvégre nem bántottam meg semmivel mert nem is kérdezte hogy járjunk...szoval tetszem meg neki, azért ilyen szerintetek?

2016. okt. 8. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
ahamm, most mondok valamit, ha egy srác ilyen természetű (mert én ilyen vagyok pl) akkor általában egy idő után hozzá lehet szokni ahhoz, hogy az akit szerettél, hirtelen csak a barátod, én 1.5 évig udvaroltam egy lánynak kb, utána átmentem másik iskolába, megismertem másokat, továbbra is azt mondom jól néz ki a lány meg minden, de most már elismerem, csak barátok, és jó is ez így, viszont ha te eddig tetszettél neki, akkor nem kell csodálkozni, ha máshogy viselkedik, egy dolog biztos, a mi fajtánk összezavaró :P
2016. okt. 8. 19:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Háth nagyon is összezavaro😅😅😅
2016. okt. 8. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:
De ki? És mi a kérdés?
2016. okt. 8. 20:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Mind a ketto fiu tobbet érez meg mindig igaz? Es az elsőnél meg az is volt a kérdésem hogy ugye nem sértődött meg?
2016. okt. 8. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!