Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek egy lánynál? 15F
Ezt csak te tudhatod ,hiszen te ismered magadat és a csajt, a hobbijaitokat meg hogy te és ő mit szeret.
Hajrá , legyél kreatív, elég csak egy séta is csak ne félj kezdeni :)
Biztos nem a legjobb tanács, de szerintem mondd meg neki konkrétan, hogy mit érzel iránta. Én nem húznám a dolgot sokáig, nehogy más lecsapjon rá. Gondolj bele... Az is lehetséges, hogy csak rád vár. Ki tudja. A szemezés az egyik legegyértelműbb jele annak, hogy tetszel neki. Ha el is utasít, akkor sem leszel szánalmas, mert neked legalább volt vér a pucádban, és közölted vele a szitut. Sőt, ha magamból indulok ki, én biztos nagyon örülnék egy ilyennek, még akkor is, ha az adott fiú nem az esetem. Fogalmam sincs, hogy holnap nektek van-e még suli, de ha igen, akkor órák után környékezd meg mindenképpen. Szedd össze a bátorságodat, és gondold ki, hogy hogyan is fogod mindezt tálalni. Viszont, hogyha csütörtökön már nem látjátok egymást, akkor Facebook-on írj rá, hogy szeretnél vele találkozni, és megoldható lenne-e.
Persze, azt is teheted, hogy másra hallgatsz, ez természetesen a te döntésed. :) Mindenesetre, én nagyon szurkolok neked, bármi is legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!