Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a magyarázat a lány viselkedésére?
Két hete ráírtam egy lányra, ő pedig vissza is írt. Eleinte úgy tűnt, érdekelhetem őt, kérte, hogy ne csak üzengessünk, hanem beszéljünk is majd valamikor, de ez még nem jött össze... aztán pedig egyszer csak eltűnt, és nem írt többet.
Mi lehet ennek az oka? Ha biztosan nem akar semmit tőlem, minek akart beszélni, ha meg igen, miért nem válaszol a legutóbbi üzenetemre már egy hete?
17/f és 17/l amúgy.
Messze laktok egymástól, hogy eddig csak üzenetben tudtatok beszélni? Lehet, hogy megismert valakit és emiatt. Azt bevallom, hogy én is csináltam ilyet de csak akkor, ha már nevetségesen próbált nyomulni a srác és minden válasza valami béna kanos szöveg volt.
Mondjuk az is igaz, hogy ha ő kérte a találkozót, akkor eléggé értelmetlen hogy csak úgy eltűnik. Azóta volt valami fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!