Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az utcán úgy tesz mintha nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az utcán úgy tesz mintha nem látna, de face-n felköszönt. Most akkor mi van? 😒

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú, akivel régebben egész jóban voltunk (egy suliba jártunk). Mostanában ha látjuk egymást az utcán, ő mindig elkapja a tekintetét. Szülinapomkor viszont írt facebookon...

Most akkor szégyenlős, de amúgy tetszem neki, vagy nincs velem baja, de azért előben nincs kedve beszélgetni...? Szerintetek mi van a viselkedés hátterében?🤔😒

2017. jún. 13. 14:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jófej volt és felköszöntött. Ennyi.
2017. jún. 13. 14:19
 2/10 anonim válasza:
100%
szerintem te se figyelj rá oda,így majd elvileg felkelted a fiú figyelmét.Ennyit tudtam, remélem hasznodra válik
2017. jún. 13. 14:21
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
nem vagy neki szimpi, de nem bunkó xd
2017. jún. 13. 14:49
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem csak simán reflexből köszöntöt fel ahogy feldobta neki az fb.

Értelmetlen többet belelátni a dologba.

2017. jún. 13. 14:55
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Ne lass bele tobbet, szimplan felkoszontott, ennyi
2017. jún. 13. 15:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én pontosan olyan vagyok, mint az általad említett fiú. Élőben nem tudok lányokkal kommunikálni, ezért nincs is barátnőm... Annyira szégyelném magam, hogy nem élvezném a kapcsolatot.

De amúgy benne van a pakliban az is, hogy csak felköszöntött, mert jófej. :)

2017. jún. 13. 15:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A szülinapi felköszöntés semmit se jelent. Ha azt mondtad volna hogy rádír vagy valami azmég jelenthetné azthogy szégyelős, de a szülinapi felköszöntés semmit se jelent.
2017. jún. 13. 16:04
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Csak azt nem értem, ha valaki élőben bunkó, neten miért 'jó fej'🤔

2017. jún. 13. 16:33
 9/10 anonim ***** válasza:
70%
Elképzelhető hogy érez valamit. Kicsit közeledj hozzá te. Írj rá vagy hívd el és kiderül. Lehet hogy csak nem akar tolakodó leni
2017. jún. 13. 17:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű azért amit írtam. Feldobta neki a Facebook, nem is nézte ki az csak fel köszöntött.

2017. jún. 13. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!