Hogy jöhetnék be a fiúknak? Göndör barna hajam van és zöld szemem és vékony vagyok! A barátnőim mindig azt mondják hogy szép vagyok! 😒
Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 18:18
1/9 anonim válasza:
Képet követel a nép, bizonyítékként természetesen!
2/9 anonim válasza:
Hogy hogy hogy jöhetnél be? Legyél természetes, add mindig magad stb stb... Lehet lesz olyan akinek ha a csillagokat is leszeded kevés leszel, de lesz olyan is aki érted hozná le. Majd alakul ez is, mint minden. Nem kell erőltetni semmit.
3/9 anonim válasza:
Így van. Amit leírtál, arról lesír, hogy önigazolást akarsz. Buksisimi!
5/9 llorTllorT válasza:
hozzám bejöhetsz .most is,dolgozok de várlak egy finom kávéval.persze ha elmúltál már legalább 20.
7/9 anonim válasza:
Na. Bejönni úgy kell, hogy megfogod a kilincset, lenyomod, egy kicsit benyomod, beljebb lépsz és már bent is vagy....:))
Egyébként csak add magad. Ne légy más ember és ne utánozz. Csak legyél önmagad.
De ha jól sejtem, 14-15-16 éves lehetsz, szóval ha valakinek megtetszel, TE és azért TE tetszettél meg neki, mert nem kelletted magad, akkor úgy is elindul valami.
Ehhez nem kell tudni "bejönni".
8/9 anonim válasza:
ÉS most miért kell itt reklámoznod magad? Lehet hogy szép vagy (szerinted), de egyben beképzelt is. Nem vagy az esetem.
9/9 anonim válasza:
Emberek ertsetek mar a viccet konyorgom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!