Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem akar keringőzni 😒&...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar keringőzni 😒💔Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban aki nagyon tetszik már régóta és most fogunk keringőzni és nagyon szeretnek vele táncolni. A baj csak az hogy ő nem akar táncolni (senkivel ). És ugye úgy van hogy a fiúk kérik fel a lányokat. Persze én nem nyomultam rá és a barátnőim is azt mondták hogy nem látszik rajtam hogy tetszik nekem de van egy gáz csaj az osztályban aki már meg kérdezte h akar e vele de a fiú azt mondta hogy nem akar. Szóval az lenne a kérdésem hogy hogy tudnám elérni hogy velem táncoljon.? Ja és nem szeretnek felesleges kommenteket felesleges emberektől 😂. Köszi ❤

2017. febr. 8. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy biztos hogy nem fogsz senkivel keringőzni? Aztán, ha rögtön rávágja hogy nem, akkor nem, ha kicsit elgondolkozik rajta akkor lehetséges hogy táncolna veled
2017. febr. 8. 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:
A szöveged szerint csak a osztálytársadnak mondta hogy nem akar lehet hogy csak azért mert pont vele nem szeretne és nem akarta hogy felkérje majd. Lehet hogy veled viszont táncolna. Szerintem nyugodtan menj oda hozzá és nyíltan kérdezz rá hogy lenne kedve veled táncolni. Max annyit mond hogy nem.
2017. febr. 8. 17:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Okes köszi majd megkérdezem csak attól felek hogy nemet mondd vagyis nem attól hanem hogy mindenkinek előterjeszti hogy megkérdezem és jól lerázott meg minden😬De egyébként o nem olyan szóval megpróbálom 🤗
2017. febr. 8. 17:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem és táncol velem ❤❤❤hurrá.

Kiderült h már meg akart kérdezni de nem mert😂

2017. febr. 8. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt javasoltam volna, hogy kérdezd meg... Bátor vagy :) Aztán ügyes legyél :D
2017. febr. 9. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
sikersztori :D hajrá a tánccal
2017. febr. 10. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!