Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem találkozni?
Megismertem egy lányt az interneten, több mint fél éve rendszeresen beszélünk , megkedveltük egymást , legalábbis én biztosan , elvileg ő is.
250 km-re lakik , de ezzel nem is lenne gond , mert én mentem volna oda.Ősz óta szeretnék találkozni , beszéltünk is róla , megbeszéltük egy héttel előtte , aztán 1-2 nappal a találkozás előtt mindig lemondta valami "fontosabb" miatt és hogy elfoglalt.Ez 3 alkalommal volt már.Megkérdeztem tőle miért csinálja ezt , azóta megvan sértődve , és én vagyok a rossz.
Te nem rossz vagy, mert ő egy ősrégi filmszereplő, neked a neved az amit anyádék adtak.
habár az is lehet, hogy azért mondta, hogy te vagy a rossz, hogy utaljon a címre :o a jó a rossz és a csúf, lehet csúfnak tart? képet látott már rólad?
Érd el, hogy ő hívjon el téged, nem olyan nehéz :D
Ne törődj a 4-essel, mert nincs igaza, te még annál is rosszabb vagy xD
Nah jó nem nyugi van, tényleg ne törődj vele, mondjuk ekkora távolság esetén.. MIvel mész vonat? Lehet azt hiszi szabad lesz a napja és tényleg közbe jön valami, velem is sokszor van ez ( évente 0,1szer) és akkor sem jön öszse :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!