Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire zavarban a barátom előtt?
Figyelt kérdés
Nincsen semmi bajom magammal, nem utálom ahogy kinézek se semmi hasonló, nem is vagyok olyan ember, aki bárkinek meg szeretne felelni magán kívül, de ha arra kerül a sor, hogy a barátom előtt legyek akár csak melltartóban, akkor zavarba jövök, elpirulok, és onnantól kész, rá se merek nézni, megszólalni se tudok.2017. jún. 11. 10:29
11/13 anonim 

válasza:

Figyeled :D NAp 2-3 kérdésre válaszolok max, de te öregem, 1,5 órája írtál aztán én beletrollkodtam ezekutén te 8 percre leis reagáltad, szóval eközött az időintervallum között eléggé nagy a valószínűsége hogy te itt lógtál, mert nincs jobb dolgod :D
Ezzel megvolt a mai 3. válaszom szép napot mindenkinek :D
12/13 anonim 

válasza:

Mert egy éretlen kis fruska vagy.
13/13 A kérdező kommentje:
Emberek ezt ne itt, privátban le lehet rendezni. Köszi
2017. jún. 11. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!