Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire zavarban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire zavarban a barátom előtt?

Figyelt kérdés
Nincsen semmi bajom magammal, nem utálom ahogy kinézek se semmi hasonló, nem is vagyok olyan ember, aki bárkinek meg szeretne felelni magán kívül, de ha arra kerül a sor, hogy a barátom előtt legyek akár csak melltartóban, akkor zavarba jövök, elpirulok, és onnantól kész, rá se merek nézni, megszólalni se tudok.
2017. jún. 11. 10:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert félsz hogy nem tetszel neki
2017. jún. 11. 10:40
 2/13 anonim ***** válasza:
O ilyenkor hogyan reagál?
2017. jún. 11. 10:51
 3/13 A kérdező kommentje:
Jobban magához húz, puszilgat, ilyenek.
2017. jún. 11. 10:59
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Gondolom, túl fiatal vagy még ehhez.
2017. jún. 11. 11:03
 5/13 anonim ***** válasza:
En akkor szoktam izgulni zavarba lenni ha valami fontos nekem, legyen az vizsga egy kapcsolat vagy barmi... Szoval en orulnek ha zavarba hozok valakit mert az azt jelenti h fontos vagyok neki
2017. jún. 11. 11:58
 6/13 anonim ***** válasza:
4. Miért lenne fiatal, azért, mert zavarban van, ha pl melltartóban van a barátja előtt??
2017. jún. 11. 12:18
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát 16 éves vagyok, nem tudom az mennyire számít ebben a témában fiatalnak, de én nem érzem azt, hogy 16 évesen még mindig csak annyi kéne, hogy fogjuk egymás kezét, megcsókol stb.
2017. jún. 11. 12:24
 8/13 anonim ***** válasza:
27%

#4 vagyok, igen igazad lehet.

Jobban átgondolva teljesen igazat adok neked, valószínűleg azért nem tudtam rendes választ adni, mert meleg vagyok.

2017. jún. 11. 12:24
 9/13 anonim ***** válasza:
35%

"de én nem érzem azt, hogy 16 évesen még mindig csak annyi kéne, hogy fogjuk egymás kezét, megcsókol stb."

De.

2017. jún. 11. 12:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Már megint itt van a 8-as válaszoló élettelen troll, akinek ugyanannyi a %-a és ezért más nevében ír..
2017. jún. 11. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!