Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor mi történik?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi történik? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú,nevezzük most Gergőnek ( mert az a neve XD) aki nálam 1 évvel idősebb (én 15 éves lány vagyok), és már régóta ismerjük egymást. Régebben nagyon jól elvoltunk sokat hülyéskedtünk, meg beszélgettünk stb... Kb, 2 éve nem találkoztunk mert már távolabb jár suliba, meg egyéb okok miatt ( nem összevesztünk vagy ilyesmi, csak szimplán nem találkoztunk.) Na és most végre rá mertem írni, és vissza is írt, meg minden, meg tök kedves volt, érdeklődött felőlem. Aztán nemrég azt írta hogy most nem tud beszélni, mert dolga van, de még beszélünk. És azóta nem válaszol. és nem is ír. Mi történt? Megunt? Vagy csak szimplán nem érdeklem? Vagy csak már nincs kedve velem beszélgetni? Tudom hülyén hangzik a sztori, meg lehet gyerekes is, de légyszi aki normális válaszokat tud adni, csak az válaszoljon! Előre is köszi!

2017. jún. 4. 12:47
 1/4 A kérdező kommentje:
(Ja és több napig beszéltünk egyfolytában) :/
2017. jún. 4. 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Hirtelen nem változhatott meg.. ha haragudna rád vagy megunt volna akkor vissza se írt volna az első perctől kezdve. Majd fog írni (ami késik az nem múlik ) Ne aggódj
2017. jún. 4. 17:23
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 Köszi a választ! :)
2017. jún. 4. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom, szerintem nem érdekled. Az elején csak kedves volt, de rájött, hogy gyorsan le kell lépnie, mert nem akar semmit.
2017. jún. 10. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!