Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért történik ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

True Damage kérdése:

Vajon miért történik ez?

Figyelt kérdés

Na szoval miert van az hogy vilag eletemben fokent az idosebb korosztaly "mozdult ram"?

Ez alatt azt ertem hogy amiota az eszemet tudom a korosztalyombol lenyegesebben kevesebben nyomultak ram vagy kerestek a tarsasagom "komolyabb" celokbol.19 eves vagyok es mar nem tudom hanyszor volt az hogy osszejovetelekkor vagy kisebb hazibuliszerusegekben(haverok szulei eleg nyitottak es lehet veluk egyutt bulizni) az eretteb nok(30-40)koruliek flortoltek velem stb.

Kb 70%ban az ilyen anyuka kategorias nok "talalnak be" a sajat korosztalyombeliek helyett o.O

Ez remek meg minden de tenyleg nagyon furanak erzem hogy fokent ez tortenik.Vagy ez naluk valami kapuzarasi panik vagy mi a locs?:DValakinek valami otlete esetleg hogy mit latnak bennem ok amit a fiatalabbak kevesbe?

2016. dec. 29. 23:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Cserélnék veled, engem csak a p i c s á k találnak meg... Egy szexre jók, de annyi...

16F

2016. dec. 29. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!