Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit szerettek, ha mivel ír rátok a lány, akivel kavartok?
Van egy srác, akivel egy bő hónapja ismerjük egymást. Egy buliban találkoztunk, utána egyszer megint. Kb naponta-két naponta beszélünk messengeren.
Ha én írok rá, hogy pl milyen volt ez-az, akkor szűkszavúan válaszol, és nem igazán érzek késztetést rá, hogy tovább kérdezgessem a témáról. De ha ő ír rám, akkor meg tök jól elvagyunk, flörtölgetünk, ilyenek. Majdnem mindig ő ír egyébként.
Amúgy irtó jófej, és nem szeretném, hogy azt érezze, hogy nem érdeklődöm iránta, így szeretnék én is ráírni.
Egyszer pár napja írta, hogy elmehetnénk a Normafára piknikezni... Írtam, hogy tök jó meg minden, örülök neki, de azóta ezt nem hozta szóba, én meg nyilván nem kérdezek rá, hogy "amúgy megyünk a Normafára?"
3 napja, amikor beszéltünk, akkor először eléggé sablontéma volt, és amikor éppen csak kezdett volna értelmesebbé válni a beszélgetés, akkor egyszer csak eltűnt, és azóta semmi.
Szeretnék még vele beszélni, de nem tudom, mit írjak neki. (A szia mizu elég béna gondolom)
Tehát srácok, mit írjon nektek a lány, akivel elég egyértelmű, hogy bejöttök egymásnak, de semmi nincs köztetek?
Amúgy a kapcsolat-kérdés is szóba került már, de egyikünk se 100% biztos a dologban, szóval még csak ismerkedünk meg elvagyunk meg ilyenek.
17/l 21/f
Ne is foglalkozzál ezzel a buta sötétbőrű ruma alakkal ez egy putris büdöstojás. Itt rakja azt az értelmetlen paraszt fejét azt csak hülyeségeket tud irkálni fujj!
Kérdező csak az értelmes emberelre figyeljél oda ne hagyd hogy az ilyen büdös putrisok eltereljék a figyelmedet.
Mondtam, hogy így kezdődnek az igazán szép barátságok❤
Folytassátok már priviben, a jóég áldjon meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!