Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti mit szerettek, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit szerettek, ha mivel ír rátok a lány, akivel kavartok?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel egy bő hónapja ismerjük egymást. Egy buliban találkoztunk, utána egyszer megint. Kb naponta-két naponta beszélünk messengeren.

Ha én írok rá, hogy pl milyen volt ez-az, akkor szűkszavúan válaszol, és nem igazán érzek késztetést rá, hogy tovább kérdezgessem a témáról. De ha ő ír rám, akkor meg tök jól elvagyunk, flörtölgetünk, ilyenek. Majdnem mindig ő ír egyébként.

Amúgy irtó jófej, és nem szeretném, hogy azt érezze, hogy nem érdeklődöm iránta, így szeretnék én is ráírni.

Egyszer pár napja írta, hogy elmehetnénk a Normafára piknikezni... Írtam, hogy tök jó meg minden, örülök neki, de azóta ezt nem hozta szóba, én meg nyilván nem kérdezek rá, hogy "amúgy megyünk a Normafára?"

3 napja, amikor beszéltünk, akkor először eléggé sablontéma volt, és amikor éppen csak kezdett volna értelmesebbé válni a beszélgetés, akkor egyszer csak eltűnt, és azóta semmi.

Szeretnék még vele beszélni, de nem tudom, mit írjak neki. (A szia mizu elég béna gondolom)

Tehát srácok, mit írjon nektek a lány, akivel elég egyértelmű, hogy bejöttök egymásnak, de semmi nincs köztetek?

Amúgy a kapcsolat-kérdés is szóba került már, de egyikünk se 100% biztos a dologban, szóval még csak ismerkedünk meg elvagyunk meg ilyenek.

17/l 21/f

2017. jún. 3. 14:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Tee te cigány váscsűvel szétütjük a csáládodat. A devla sújtana ke rátok.
2017. jún. 3. 14:51
 12/25 A kérdező kommentje:

Te most vagy egy ember vagy két profilról, ebben az esetben menj aludni, mert alaposan rád fér.

Vagy két hülyegyerek szuperül egymásra talált, így kezdődnek az igazán szép barátságok.

😑

2017. jún. 3. 14:56
 13/25 anonim ***** válasza:
Egy korábbi válaszomban már kifejtettem a normális véleményemet is.
2017. jún. 3. 15:00
 14/25 anonim ***** válasza:
Jajj de okos lett itt valaki pfuujj! :D
2017. jún. 3. 15:01
 15/25 A kérdező kommentje:
Akkor légy oly kedves és linkeld be azt a másik 5000 kérdést;) hidd el, kerestem, de nem volt olyan, ami pont az ilyen esetekre szólna
2017. jún. 3. 15:04
 16/25 anonim ***** válasza:
Tee mondtam má hogy ugassál mer levágjuk a fejeteket a Gézuékkal tee gelesztás.
2017. jún. 3. 15:04
 17/25 anonim ***** válasza:
51%
Hogyan írják rá kérdésből minimum van annyi az mindegy, hogy ismered e vagy sem, a lényege ugyan az. Írtam az előbb hogy ne parázz csak rá kell írni aztán kész bmeg. Fszmat már a nehéz felfogású emberekbe.
2017. jún. 3. 15:07
 18/25 anonim ***** válasza:

Na barátom itt van véged! Már be is indítottam a ladát!!!

Itt vannak hátul a testvííreim meg a kardok is rohadjál szééét!!

2017. jún. 3. 15:08
 19/25 anonim ***** válasza:
Várjál tee loptunk mink páncélozott zsigulit meg csúzlikat megháltok.
2017. jún. 3. 15:11
 20/25 A kérdező kommentje:

Az egy dolog hogy téged idegesít, de akkor mi a bánatért válaszolsz? Senki nem szorított kést a torkodhoz, hogy válaszolj egy "nehéz felfogású hülye p.cs@" kérdésére, aki "ugyanazt kérdezi, mint 5000 másik".

És köszi a választ, de ehhez miért kellett szétoffolni a kérdést?

2017. jún. 3. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!