Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti mit szerettek, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit szerettek, ha mivel ír rátok a lány, akivel kavartok?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel egy bő hónapja ismerjük egymást. Egy buliban találkoztunk, utána egyszer megint. Kb naponta-két naponta beszélünk messengeren.

Ha én írok rá, hogy pl milyen volt ez-az, akkor szűkszavúan válaszol, és nem igazán érzek késztetést rá, hogy tovább kérdezgessem a témáról. De ha ő ír rám, akkor meg tök jól elvagyunk, flörtölgetünk, ilyenek. Majdnem mindig ő ír egyébként.

Amúgy irtó jófej, és nem szeretném, hogy azt érezze, hogy nem érdeklődöm iránta, így szeretnék én is ráírni.

Egyszer pár napja írta, hogy elmehetnénk a Normafára piknikezni... Írtam, hogy tök jó meg minden, örülök neki, de azóta ezt nem hozta szóba, én meg nyilván nem kérdezek rá, hogy "amúgy megyünk a Normafára?"

3 napja, amikor beszéltünk, akkor először eléggé sablontéma volt, és amikor éppen csak kezdett volna értelmesebbé válni a beszélgetés, akkor egyszer csak eltűnt, és azóta semmi.

Szeretnék még vele beszélni, de nem tudom, mit írjak neki. (A szia mizu elég béna gondolom)

Tehát srácok, mit írjon nektek a lány, akivel elég egyértelmű, hogy bejöttök egymásnak, de semmi nincs köztetek?

Amúgy a kapcsolat-kérdés is szóba került már, de egyikünk se 100% biztos a dologban, szóval még csak ismerkedünk meg elvagyunk meg ilyenek.

17/l 21/f

2017. jún. 3. 14:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
0%
he?
2017. jún. 3. 14:34
 2/25 anonim ***** válasza:
0%
csá dillokám mi a stájsz?
2017. jún. 3. 14:37
 3/25 A kérdező kommentje:
Lécci értelmes válaszokat, ha lehet
2017. jún. 3. 14:39
 4/25 anonim ***** válasza:
0%
he?
2017. jún. 3. 14:41
 5/25 anonim ***** válasza:
0%
Szoszi kell herbál tesám?
2017. jún. 3. 14:42
 6/25 anonim ***** válasza:
Amúgy a legjobb ha billentyűzettel írsz rá. (Ne kérj értelmes választ értelmetlen kérdésre, rá kell írni azt csá, mit parázol annyit?)
2017. jún. 3. 14:44
 7/25 anonim ***** válasza:
#4 Te retkes eregyél dolgozni azt ne a herbán járjon az eszed te!! Fujjj!! A mocsok vigyen el te!!
2017. jún. 3. 14:45
 8/25 anonim ***** válasza:
Jah az #5 ös nek írtam nem pedíg a #4-es nek.
2017. jún. 3. 14:46
 9/25 anonim ***** válasza:
Te a rák egye ki a fajtádat mit ugatol tee? Rádküldöm a tesvíreket mit emberkedel?
2017. jún. 3. 14:47
 10/25 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak ám testvíííreim te mocskos !!!

Nagyon gyorsan szedjed összefelé magdat barátom mert kettéváglak!! Te büdös ruma!!!

2017. jún. 3. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!