Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéltek, ha 21 éves srác létemre a 15-16 éves lányoknál próbálkozom?
Figyelt kérdés
Rosszindulatú, ,,ezbiztoscsakdugniakar"-féle kommenteket mellőzzétek, kérlek, mert ez nem igaz. Egyszerűen annyira tetszik az ilyen korú lányokban az, hogy kis mosolygósak, cserfesek. (Természetesen nem a tini3,14csákra gondolok.)2017. máj. 25. 21:10
11/15 A kérdező kommentje:
Wow, pozitívan csalódtam a GyK-ban, tök normális válaszokat kaptam! :O Akik azt mondták, hogy az ilyen korú lányok hirtelen tudnak változni...van igazuk. Ettől én is félek picit, hogy ha esetleg összejönnék egy tinilánnyal, két hét után megunna...
2017. máj. 25. 22:33
12/15 anonim válasza:
Szerintem meg csak siman keptelen vagy a sajat korosztalyodban ismerkedni, ezert becserkeszed a konnyu predat, mivel az osszes tininlany teljesen odavan a huszoneves sracokert. Meg eleve nem is ertelek, hogy a francba vagy te kepes egy 16 eves kislannyal egyutt lenni aki meg kb semmit nem tapasztalt, ugy hogy te mar joforman felnott ember vagy?
13/15 A kérdező kommentje:
#12 A mondandód első felével annyiban egyetértek, hogy tényleg nincs sikerem a korombeli lányoknál. De az nettó hülyeség, hogy egy 16 éves éretlen kislány...igen, a legtöbben azok, de én már találkoztam olyannal, amelyiknek rendkívül sajátos világnézete volt, valamint nagyon-nagyon jól használta a szavakat, érzelmileg is simán a felnőtt kategóriába tartozott. Szóval, nem igazán értem ezt a kis kiakadásodat.
2017. máj. 25. 22:58
15/15 anonim válasza:
Hát ha a saját tapasztalataimbol indulok ki, volt egy srác azthiszem amikor megismertem 15 voltam ő 21. Azóta már eltelt két év. És így ismerkedtünk, beszélgettünk, átmentem hozzájuk stb. De semmi nem volt az alatt az idő alatt, puszi se semmi azzal a kifogással hogy ő nem tudná leállni és neki ennyi nem elég. Én pedig nem akartam lefeküdni senkivel egy hónap után úgy hogy semmi tapasztalatom nem volt vele:D szóval elváltak útjaink a fiúval.De ha te nem ilyen vagy tartós kapcsolatod is lehet belőle. ( De ez csak az én véleményem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!