Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítéltek, ha 21 éves srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéltek, ha 21 éves srác létemre a 15-16 éves lányoknál próbálkozom?

Figyelt kérdés
Rosszindulatú, ,,ezbiztoscsakdugniakar"-féle kommenteket mellőzzétek, kérlek, mert ez nem igaz. Egyszerűen annyira tetszik az ilyen korú lányokban az, hogy kis mosolygósak, cserfesek. (Természetesen nem a tini3,14csákra gondolok.)
2017. máj. 25. 21:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Igen, hagyd meg már a 15-16 éves srácoknak pls! :(
2017. máj. 25. 21:12
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon jól teszed.

Büszke vagyok rád. :)

2017. máj. 25. 21:18
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem gáz. Ha azt nézed egy 14-15 éves lehet már 9.es egy 21 éves meg simán érettségiző is lehet, vagy annál egy évvel idősebb. Szerintem ebben nincs semmi. De kinek mi
2017. máj. 25. 21:24
 4/15 A kérdező kommentje:
#2 Érzek némi szarkazmust...
2017. máj. 25. 21:27
 5/15 anonim válasza:
92%
Miért ítélnélek el? Felesleges. Majd a szüleik elítélnek.
2017. máj. 25. 21:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem ítéllek el, de amit látsz bennük, az nem feltétlenül szerencsés párkapcsolati szempontból. Egyébként kb mindegyik ebben a korban kezd el brutálisan megváltozni. Ami azt jelenti, hogy lehet, hogy most átmenetileg jónak tűnik, aztán nemsokára rá sem fogsz ismerni, és mondjuk totál ellened fordul. Nagyon sok ilyenre láttam példát közeli ismerősöknél.

Persze ettől még lehet szerencséd is.

2017. máj. 25. 21:32
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem ítéllek el, nem ismerlek, de ha ismernélek is lexarnám. De én 19 évesen már nem próbálkoznél pl. 15 éves lánynál, ha összejön egy 20 éves is.
2017. máj. 25. 21:58
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

a 6-os válaszoló érvét megfontolnám a helyedben, okos dolgot fejteget .

egyébként erre nincsenek törvények, egy 16 éves lány is lehet akár egészet érett, komoly nő is, és egy 25 éves is lehet egy hetedikes szintjén. csak arányában kisebb, de éppen olyanban is lehet részed.

a lényeg és a kérdésedre a válasz, hogy ez a korkülönbség szerintem egyáltalán nem feltűnő, avagy megbotránkoztató, csak képbe kell lenni az esetleges hátulütőivel, amik leginkább téged érintenek

2017. máj. 25. 22:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ítéllek el, de 15-16 éves lányok még nem annyira érettek mint egy 21 éves (itt sokmindenre gondolok pl: 15-16 éves nem biztos hogy tud főzni, 21 évesen te meg tudsz valamit főzni és hasonlók...) Igen, ebben a korban változnak sokat a tinilányok.Ismerek olyat aki egyik pillanatban tiszta happy minden meg mindenkit szeret aztán a másik pillanatban meg a rossz oldalát mutatja meg.Talán a 15-16 éves lányokkal jobban kijössz.
2017. máj. 25. 22:12
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
16 éves csajoknál tapasztaltam, hogy egy ideig imádnak, aztán meg gyűlölnek :D Hirtelen elég nagyot tudnak változni, úgyhogy életed szerelmének vízióját nagyon nem érdemes ráhúzni egy ilyen csajra sztem. Egyik napról a másikra tudnak 180 fokot fordulni, de olyan szinten, hogy rájuk se ismersz :D
2017. máj. 25. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!