Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú részegen ilyeneket csinál az még nem jelent semmit?
Figyelt kérdés
Egy buliban osztálytársam láthatóan részeg volt nagyon feloldódott hangosan és sokat beszélt. Volt h átkarolt, vállamra is hajtotta a fejét, mellém ült, párszor odajött hozzám többen már hitték hogy van köztünk valami meg mondogatták is hogy össszeillenénk stb. Mostanában lettem igazán jóban ezzel a fiúval és nem így ismertem meg hogy ő ilyen lenne hanem egy kemény fiú szóval biztos hogy részeg volt. Na szóval a kérdésem hogy ezek alapján bejöhetek-e neki vagy csak a pia miatt volt ilyen? Csak beképzelem vagy van esélye ennek?2017. máj. 21. 22:00
1/2 anonim válasza:
Az írásaid alapján biztosan van.
2/2 anonim válasza:
Szerintem kedvel. Ha berugnék se mennék oda ölelgetni valakit aki nem tetszik. Inkább félnék tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!