Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen lány, aki CSAK az idősebbekhez vonzódik? (ez alatt a minimum 10 évet kell érteni) 15/l
Ez elég gáz... főleg ha 15 vagy, 17-18-nak szabadna lennie max... :(
Ebben a korban mi a ráknak 25+ pasi? Hát használjátok már az agyatokat... csak a pénzre mentek? Gondolkozz már! Ha megdug, akkor meg ti sírtok, hogy "jajj megerőszakolt jajjjjjj". Akkor minek kell ennyire idős pasi?
10 év nagyon sok... 40-es évektől már semmi komoly egy párnál, de az alatt sok szerintem.
A félreértések elkerülése végett: nem volt még senkivel semmilyen kapcsolatom sem, de egyszerűen nem tudom jól érezni magam korombeliekkel.
Nem arra megyek, hogy valakinek mennyi pénze van, hanem általában az idősebbek érettebbek.
Ráadásul a tizenéves fiúkban nem tudok megbízni. Nem tudok velük beszélgetni, semmiféle kapcsolatot létesíteni, rosszul érzem magam az ő közelükben
Az idősebbekben miért bízol meg ilyen alapon?
Simán felkap 1 kézzel, és bárhova elvisz a kocsijával, ahova csak akar. BÁRMIT csinálhat, és te nem fogsz tudni sehogysem ellenálni.
Martinnak a véleményét támogatom.
Kérdező, eljösz velem autókázni? ;)
Tehát úgy gondolod, hogy érettebb vagy a korodnál, ezért érettebb fiú/férfi kellene.
De ha te tényleg érettebb vagy a korodnál, miért zárod ki a lehetőséget, hogy egy veled egykorú fiú ugyancsak érettebb legyen, és ő megtetsszen neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!