Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire zavar titeket, ha egy fiú sovány? Minimum hány kg-os fiúval jönnétek össze?
Figyelt kérdés
2015. szept. 26. 20:35
1/5 Adelll válasza:
Szerintem az a lényeg a lányoknak hogy a pasi több kg legyen mint ők. Persze vannak kivételek. Lényeg hogy ne legyen nagyon feltűnő a különbség. (bár nekem rossz érzés lenne ha a pasim vékonyabb lenne.nem azért mert h ő vékony hanem én érezném magam ducinak de ha a pasit nem zavarná akkor nem nagy baj)
2/5 anonim válasza:
Hát nekem inkább a 20 fölötti férfiak tetszenek
Ha már vékony akkor legyenek szálkás izmai meg barnás bőre. Mert ha valaki nagyon vékony és még fehér is az nekem nem annyira tetszik.
De inkább legyen vékony mint hájas
3/5 anonim válasza:
A legsoványabb fiúm 55kg volt majd' 180 centihez. A legnagyobb 75kg 170cm-hez. Én 175cm vagyok és 70kg. Nem ezen múlnak a dolgok...
5/5 anonim válasza:
Ez nem szokott probléma lenni, sok helyes, jóképű, szeretnivaló fiú van, aki hát elég vékony, ők olyan 60 egynéhány kilósak. Ez teljesen rendben van, mondjuk ennél kevesebb már szerintem az arcvonásokra és a személyiségre is rányomja a bélyeget. Szerelemhez nem akadály, de biztos nem a testükért, hanem más érdemükért lennék odáig, ha velük járnék. Ha ideált kell mondani, akkor azért egy 75-80 kilós srác jobban bejön alkatilag, nem tagadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!