Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak szerintetek? :/
Nyolcadikos vagyok, ugye mindjárt ballagok... Két hónapja szerelmes lettem egy hetedikes fiúba, akit egyébként egész "jól" ismerek, egyike azon kevés hetedikeseknek, akiknek köszönök az utcán, meg akár váltok is velük pár szót, ha úgy adódik. Ez ilyen tipikus iskolai kapcsolat. Ő annyiból különb a többi osztálytársától, hogy régebben egy szakkörre jártunk és ott igazán élveztük egymás társaságát. Az utóbbi időben próbáltam egyértelmű jeleket adni neki, hogy tetszik nekem, de nekem fogalmam sincs, hogy ő mit érez. Néha képes a folyosón levegőnek nézni, máskor meg azt veszem észre, hogy engem bámul. Főleg akkor, ha egyedül van, vagy ha én vagyok egyedül. Már rávettem magam, hogy beszélek neki az érzéseimről, de végül nem jött össze... A "Beszélhetnénk? Most nem érek rá, bocsi" szituáció volt mindig. És én teljesen kétségbe vagyok esve, mert már csak egy hónap van a suliból, és mi egyre kevesebbet látjuk egymást az utóbbi időben, valamint attól is félek, hogy mivel ennyiszer próbálkoztam már nála, tart tőlem. Vagy csak nem veszi észre, nem tudom... De egy hónap van hátra, és ha addig nem lesz semmi, akkor soha. Talán soha nem látom újra, és lehet, hogy egy idő után elfelejteném, de ismerem magam, tudom, mennyire kötődöm az emberekhez. Mivel ez még talán haveri kapcsolatnak sem mondható, a kapcsolat biztosan meg fog szakadni kettőnk között. Mit tehetnék ez ellen? Egy hónap alatt hogyan adjam a tudtára, hogyan közeledjek anélkül, hogy nyomulósnak tűnnék? Legszívesebben megbuknék...
Előre is köszönöm. 14/L

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!