Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet megtudni, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet megtudni, hogy egy fiú csak barátként tekint rád, vagy többnek tart annál?

Figyelt kérdés

2017. máj. 11. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Viselkedéséből...
2017. máj. 11. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát... nekem van volt/van egy fiú haverom, és észrevettem, hogy olyan fura a nézése. (Mármint rám) Tudom, hogy hüly@én hangzik, de tényleg. Meg olyan visszafogottabb lett a társaságomban mint előtte.

1 hétre rá elmesélte a barátnőm, hogy elmondta neki, hogy tetszem neki.

2017. máj. 11. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk egy fiú vagyok, és nekem ha tetszik valaki, az mellett próbálok normálisabban viselkedni, érdeklődök felé (ez nálunk fiúknál nem jellemző olyan lány felé aki nem tetszik) és megpróbálok vicces lenni, mert ugye ki nem szeret nevetni?
2017. máj. 11. 17:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Ha már itt az érdeklődés felmerült, az jelent valamit, ha szokta mondogatni, hogy kedvel?
2017. máj. 11. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az jó jel. :)
2017. máj. 11. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Viselkedés.

Plusz ha van egy jó emberismerő barátnőd akkor csináljatok hárman egy közös programot. És ő is elmondja hogy hogyan látja.

2017. máj. 13. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:
U kollégák szajkózzák egész nap. Nemrég estem át rajta :) új munkahely, új munkatársak, akik közül egy lánnyal első nap haverok lettünk, 3 hét után kollégák már látták, mindketten többet érzünk a másik iránt, de bambák voltunk, és csak 5 hét után jöttünk rá mi magunk, mármint jöttünk össze
2017. máj. 13. 22:19
 8/8 anonim válasza:

Hatodik válaszolónak:

Nem biztos, hogy ilyen módon tudna segíteni az emberismerő barátnő mert ha már hárman lennének és nem csak kettesben akkor lehet, hogy a fiú is másként viselkedne mint amúgy.

2018. jan. 12. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!