Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik ilyen, hogy egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen, hogy egy lány ennyire kedvel egy fiút csak barátként?

Figyelt kérdés
Hogy egy lánynak gyakorlatilag nincsenek rendes barátai de folyton egy fiú társaságát keresi, vele akar menni mindenhova, vele akar beszélgetni stb, de nem szerelmes a fiúba? 18-18 évesek

2017. ápr. 4. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ritkán, de megeshet. Lehet, csak örül, hogy végre talált valakit akit kedvel, és olyat látott benne, amit másokban nem, de csak barátként. De hát érezni hogy ha többet akar a lány, azért más egy barát (még ha benned látja is az egyetlen barátot) és egy olyan lány viselkedése akinek tetszel :D
2017. ápr. 4. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem régen volt hogy csak lányokkal lógtam xd
2017. ápr. 4. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem van párom és barátnőim is, mégis van két srác akinek keresem a társaságát, néha megöleljük egymást és annyit beszélek/vagyok velük amennyit tudok.Egyikük mellesleg a párom legjobb barátja. A másik fiú volt osztálytársam, mikor senki mással nem beszéltem, vele akkor is.Egyszerűen jó érzés a társaságuk, passzol a személyiségünk de nyilván semmi többet nem szeretnék (és szerettem volna) tőlük. (19L)
2017. ápr. 4. 21:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom számít-e de rengetegszer hozzámér, amikor beszélgetünk.
2017. ápr. 7. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!