Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellhet neki egy olyan lány, mint én vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam és tetszik nagyon is, úgy mindene belső külső szóval tökéletes számomra:) Csak én az osztályban olyan visszahúzódó vagyok meg félénk ő meg olyan közvetlen mindenkivel szóval eléggé az ellentétem. De megtudtam hogy azt mondta rám hogy szép vagyok de ez már pár hónapja volt és akkor még nem ismerte a belsőmet szóval ha tetszettem is neki akkor tuti kiábrándulhatott belőlem ahogy "megismert". Szerintetek azért lenne esélyem? Vagy egyáltalán próbálkozzak nála? A barátnőim azt mondták írjak rá. De nem merek meg nem is tudom hogy kéne úgy tuti tudná mi miatt írok neki:/2017. máj. 10. 18:46
1/5 anonim 

válasza:

Próbáld meg szerintem ne vesszen kárba .
2/5 anonim 

válasza:

A lányok imádnak olyan módon közeledni, hogy azért kilehessen oldalazni belőle, hogy -óó, hát én nem is gondoltam semmi ilyesmire, félreértetted- ha még sem jönne be.
Ez szörnyen gagyi. Nem mondom, hogy rúgd be az ajtót, de vállald fel nyugodtan a kezdeményezést, ha ekkora késztetést érzel. Át fogja venni tőled a stafétát, ha érdekled, ha meg nem legalább nyugodtan fekszel le, mert te mindent beletettél, ami tőled elvárható volt.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen csak félek egy újabb csalódástól de megpróbálom meg tenni azt ami tőlem telik :)
2017. máj. 10. 21:03
4/5 anonim válasza:
Neee
ez egy alap szabály hogy osztálytárssal nem jövünk össze....hidd el megbánnád..
5/5 A kérdező kommentje:
igen tudom voltam már együtt osztálytárssal és nem volt utána túl jó hogy szakítottunk elég kellemetlen volt meg minden..:/ de már csak egy hónapig járok vele egy osztályba jövőre sulit váltok:)
2017. máj. 13. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!