Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy kövér lány kellhet valakinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kövér lány kellhet valakinek?

Figyelt kérdés
Lehetünk boldogok? Ne jöjjetek légyszi azzal, hogy fogyjál le, mert hiába próbálom nem megy. Nagyon nehéz. De nem tudom elhinni, hogy bárkinek is kellenék, elmúltam 20 éves, és még senkim nem volt
2016. dec. 29. 18:42
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
90%
Egy haveromnak pl.inkább a teltebb lányok jöttek be, mint a vékonyabbak, barátnője is telt volt valamennyire, a volt felesége is, majd az utána következő barátnője is. Rajta kívül biztos, hogy van még olyan férfi, akinek a telt idomok jönnek be. Régi ismerőseim között is van egy-két kövér lány, nekik is van, illetve volt párjuk. Egyszóval ne keseredj el, neked id lesz valaki idővel! :)
2016. dec. 29. 18:47
 2/45 anonim ***** válasza:
89%

Mennyire kövér? Mert mondjuk nem mindegy!

De amúgy a kérdésre válaszolva, igen!

A volt osztálytársam 2 hónapja ment férjhez. 165 cm magas, és 120 kg. A férje, egy kicsit magasabb és fele akkora, mint ő. Semmi sem lehetetlen.

2016. dec. 29. 18:50
 3/45 anonim ***** válasza:
15%
Persze, a csúnyáknak és/vagy kövéreknek és/vagy szüzeknek.
2016. dec. 29. 18:50
 4/45 anonim ***** válasza:
89%

Hát nézd, ha el tudod fogadni önmagad, kifelé pozitív vagy, intelligens, és végül ápolt vagy, nem jársz szakadt, koszos ruhába akkor simán.

Egy modell alkatú nő sem kellhet senkinek, ha igénytelen önmagára (testszaga van, ápolatlan), buta, gonosz természete van.

2016. dec. 29. 18:51
 5/45 anonim ***** válasza:
2%

Nekem nem kell kövér nő.

Kövérség = lustaság,igénytelenség,betegség,egészségtelen életmód

2016. dec. 29. 18:52
 6/45 anonim ***** válasza:
83%
Inkább az a kérdés, neked kellenek-e azok a férfiak, akik téged akarnak.
2016. dec. 29. 18:59
 7/45 anonim ***** válasza:
39%
Lehet érte nemszeretni, de egyszerűbb 20 kg+/-t teljesíteni, mint egyéb hülye listás elvárásnak megfelelni.
2016. dec. 29. 19:03
 8/45 anonim ***** válasza:
Az én párom folyamatosan azzal jön hogy hizzak minimum 15 kilót. Úgyhogy van olyan akiknek a kövérebb nők tetszenek.
2016. dec. 29. 19:06
 9/45 anonim ***** válasza:
76%

Miért ne lehetne?

Volt egy alacsony, mondjuk úgy guruló lány ismerősöm. Két éve, egy jó kiállású srác feleségül vette. Ma már a babát dajkálgatják.

2016. dec. 29. 19:09
 10/45 anonim ***** válasza:
25%

Nem.

Én elkezdtem fogyni, alig várom, hogy leszólítsanak életemben először. Senki nem fog érdekelni, nem kell kapcsolat, de tök jó lesz.

2016. dec. 29. 19:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!