Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kövér lány kellhet valakinek?

Mennyire kövér? Mert mondjuk nem mindegy!
De amúgy a kérdésre válaszolva, igen!
A volt osztálytársam 2 hónapja ment férjhez. 165 cm magas, és 120 kg. A férje, egy kicsit magasabb és fele akkora, mint ő. Semmi sem lehetetlen.

Hát nézd, ha el tudod fogadni önmagad, kifelé pozitív vagy, intelligens, és végül ápolt vagy, nem jársz szakadt, koszos ruhába akkor simán.
Egy modell alkatú nő sem kellhet senkinek, ha igénytelen önmagára (testszaga van, ápolatlan), buta, gonosz természete van.

Nekem nem kell kövér nő.
Kövérség = lustaság,igénytelenség,betegség,egészségtelen életmód

Miért ne lehetne?
Volt egy alacsony, mondjuk úgy guruló lány ismerősöm. Két éve, egy jó kiállású srác feleségül vette. Ma már a babát dajkálgatják.

Nem.
Én elkezdtem fogyni, alig várom, hogy leszólítsanak életemben először. Senki nem fog érdekelni, nem kell kapcsolat, de tök jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!