Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/Fiúk, van olyan köztetek, aki már szeretett bele túlsúlyos lányba, vagy legalábbis úgy érzi, képes lenne rá?
Próbálom képekkel illusztrálni, milyen alakra gondolok.
Én is valami hasonló vagyok, és igen, tervben van pár kiló leadása. Zsírdisznózást és egyéb kedvességeket nem kérek.
Ne csak tervezgess, és közben keresgélj, hogy van-e olyan aki beleszeretett ilyen alkatú nőbe, hanem fogyj le. Kezdd mától.
Attól megnyugszol, ha itt beírja valaki, hogy igen, ő tudna szeretni ilyen nőt? Amúgy sokan tudnának/tudnak. De ne ez legyen a mérvadó.
Szeretem az ilyen alkatot, 2 barátnőm is volt már ilyen formás. Elég sok pasinak bejönnek. Miért ne lenne rá képes valaki? Kifejezetten szexi és nőies lányokat linkeltél. Ez nem vészes kategória.
Hány éves vagy és miért aggódsz a dolog miatt?
A jó test az a megkívánás kategóriája, a beleszeretés az emberbe történik, akkor a testalkata nem meghatározó.
A mutatott lépek meg elég távol állnak a "zsírdisznótól".
szerintem ez az alak nagyon vonzó...nekem nagyon tetszik, nálam a "túlsúlyos" azért nem itt kezdődik...
nőiesen telt vagy dundi alak, de ez még nagyon szexi és vonzó!
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!