Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/Fiúk, van olyan köztetek, aki már szeretett bele túlsúlyos lányba, vagy legalábbis úgy érzi, képes lenne rá?
Figyelt kérdés
Próbálom képekkel illusztrálni, milyen alakra gondolok.
Én is valami hasonló vagyok, és igen, tervben van pár kiló leadása. Zsírdisznózást és egyéb kedvességeket nem kérek.
2016. aug. 8. 03:04
11/16 anonim válasza:
Én majdnem 100 kg vagyok, a múltkori buliban jópáran szerettek volna megismerni. Csak én foglalt vok. De jó érzés volt, hogy tetszem. Ráadásúl kifejezetten az én alakom.
13/16 anonim válasza:
Hát nekem az ilyen alkat nagyon nem jön be, de persze ez csak én vagyok :)
14/16 anonim válasza:
Ezek a nők azért messze vannak a túlysúlyostól, szerintem... Egyrészt a szerelem nem a súlytól függ, másrészt, ízlések és pofonok, mert van akinek ez, van akinek a kórosan sovány jön be. :)
15/16 TTP80 válasza:
Kedves kérdező, az általad belinkelt hölgyek istennők számomra. Hm. Ennyit tudok mondani...amennyiben szeretnél leadni pár kilót, járj el zumbára vagy valamilyen tánc órára. 36F
16/16 anonim válasza:
Volt egy hasonló kaliberű barátnőm, nem a súlya miatt váltunk szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!