Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek ez mennyire visszataszító?
Figyelt kérdés
Ha egy lány metalt, heavy metalt, rockot hallgat, és általában bandás pólókat/pulcsikat hord? Jobban szeretitek a lányos lányokat? Vagy az olyanokat, akik úgy öltözködnek,mint mostanában kb. mindenki, és olyan zenét hallgatnak, amilyenek mostanában nagyon felkapottak? Vagy ez egyáltalán nem számít?2017. máj. 9. 20:33
11/20 anonim válasza:
Számomra visszataszító, de aki hasonló stílusban érdekelt annak vonzó.
12/20 anonim válasza:
Semmi rossz nincs benne, én is ilyen stílusú vagyok (kivéve bandás póló). Szerintem a zene valamennyire be folyásól ezt magamon is észrevettem. Nekem például bejön, habár kevés ilyen lányt találni. Osztályban több lánynak se jön be ez fiú változatban (Tapasztalat)
13/20 anonim válasza:
Marry me!!
Viccet félre téve nekem nagyon bejön én is nagyon szeretem a rockot,metált ugy hogy nekem biztosan bejönnél de meglehet érteni azt is ha valakinek nem ez a stílusa és visszataszítónak gondol (dögöljön meg :-D )
14/20 anonim válasza:
Pl számomra előny még ha nem is öltözködik úgy mert én gitározom metált..stb szóval nekem nagy előny.:)
15/20 anonim válasza:
Már megint ez a ne legyen igénytelen. Azok között is sok igénytelen van, aki nem szereti a rockot, ha más zenét hallgat. Én is Steelt hordok, és mégsem vagyok igénytelen.
16/20 anonim válasza:
Ha szereted a black metalt, holnap már jöhetsz inni velem...
18/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2017. máj. 14. 22:30
20/20 A kérdező kommentje:
Ez igazán megtisztelő :D
2017. jún. 4. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!