Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csicsilove kérdése:
Most mi van a sráccal? Help!
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel elkezdtünk dumalni es tok jo volt meg minden de van egy baratnoje 1 evvel fiatalabb mint mi es regen azt irta h tul hamar egyezett bele h jarjanak es h csak azert van vele egyutt hogy ne legyen egyedul, maskor hogy szereti, van mikor mar egyaltalan nem vonzodik hozza...Szoval ja nekem bejon a srac es ha a csajjal boldog akkor segitek nekik persze szerintem sokkal jobbat erdemel mert neha a csaj nemir neki vissza meg mas pasikkal beszel es mostmeg mikor megkerdezem love van...Nem tudom de nekem az egesz annyira fura es fellek mar megkerdezni h mi van veluk...Jaj de kozben volt amikor megprankeltem (Treat you better: Lyrics prank) es akkor nemertettem mert belement utanna szivecskehaborut is vivtunk es mikor rakerdeztem h ne tűnjek mar ribinek h most mi van a csajaval es velunk... es erre irta h azthitte h baratok vagyunk erre mondtam h ja azok es most mi van segitsetek legyszi.....:(((2017. máj. 8. 18:23
1/3 anonim válasza:
ezen van a mai napig vita valyon van e fiu lany baratsag. igen van. 5 eve fiu legjobb baratom van az elso 2 evbe szerelmes volt belem. szerencsere elmult es olyanok vagyunk egymasnak mint testverek :)
20/L
2/3 anonim 

válasza:

Tombolnak a hormonok:)
A tini fiúk szeretnek játszadozni az érzelmekkel, akár csak a lányok. Ebben a korban szerintem, ami biztos az a tegnapi nap. Ha leírta, hogy barátok vagytok, gondolom ő úgy is érzi, bár tudathatnád vele, hogy nem szép dolog, amit tesz.
3/3 anonim 

válasza:

Tisztázd le a helyzetet, beszélj vele. Ha ténylegesen azt mondja, hogy szereti a barátnőjét, illetve nem akar szakítani vele, akkor csak barátként közelíts. Ha viszont nem szereti, nem boldog a párkapcsolatában, akkor egy idő után amúgy is szakítani fog vele. Mindenesetre amíg foglalt ne akarj tőle semmi többet barátságnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!