Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogan idmerkedjek könnyen fiúkkal? 15/l
Figyelt kérdés
Még nem volt baràtom és fiúkkal való idmerkedésnél nagyon szégyenlős vagyok mit tegyek h felszabadultabb legyek?2017. máj. 7. 18:15
1/5 anonim válasza:
igyál, vagy társaságban ismerkedj azokkal, akiket már nagyjából ismersz..
5/5 anonim válasza:
Látom mindenki a kérdésre válaszolt, de ha mástól nem akkor tessék tőlem még kapsz pár tanácsot, az egyik pld hagyd a szerencsétleneket akik itt akarnak próbálkozni, az életben nem bírnak érvényesülni ezért egyetlen esélyüket a netnek tulajdonítják, szerintem keresned kellenne valami új hobbit, vagy ha nem sportolsz kedj el valamit, ami érdekel, járj szakkörökre a lényeg hogy oda ahol emberek vannak, aztán elég ha valaki mellé ülsz, edzel és egy időután úgyus elkezdtek beszélgetni, ha több emberrel találkoznál bizonyára megtudnál változni, a barátaid csak elszoktak menni bulizni elvégre 15 vagy, mégha nem is a sarki kocsmába leinni magukat, de valamerre csak mennek, szerintem velük kéne tartanod, nem kötelező inni, anélkül is ellehetsz még piás társasággal is, nem néznek ki ha nem iszol, de a pia az oldja a gátlásokat, vagy a szerencsédben is reménykedhetsz, hogy jön egy srác, aki addig nem hagy békén míg kinem bújsz a jégpáncélodból, de ez szerintem elég ritka, meg eléggé testzeni is kéne ahhoz valakinek, egyébként nem kéne rágörcsölnöd a beszélgetésre, élőben bármiről lehet beszélni, akár arról is amit éppen látsz, annyi féle téma van, annyi mindenről kikérheted valaki véleményét és ezáltal egyre jobban megtudod ismerni, megtudod mihez/kihez hogyan is viszonyul, de ezt fontos hogy mind élőben csináld, neten felesleges, ahol az érzelmeket ilyen jelentéktelen emojikkal fejezed ki mint ez :D vagy ez :') vagy áhh nem írok többet, még én leszek rosszúl 1-1 még talán elmegy, de mikor valaki telerak egy írást ilyenekkel elhányom magam, mozdulj ki! Menj el akár egyedül, talán meglátlak majd ha Budapesti vagy és megtetszel, tessék reménykedj ebben kimész és összefutsz valami jófej sráccal, reméljük nem velem, én bunkó paraszt vagyok, láthatod most is az előző 3 válaszolónak mentem, akik mindjárt kioktatnak, hogy mekkora szar alak vagyok, szóval engem kerülj el messziről, de ha teheted akkor őket is, még a kérdésre se tudtak semmit írni, saját nyomorukban és unalmukba már csak annyi hogy ÍRJ, de a tipikus kifogás erre az , hogy de hát én privátban segíteni akarok, ahha ne mondd már hogy egy srácnak sosincsen hátsó szándéka ha lányról van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!