Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Számotokra az taszító...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Számotokra az taszító egy lányban ha mindig lófarokban van a haja? Kort is írjatok légyszi 16L

Figyelt kérdés
A hajam hullamos vagy göndör olyan furcsa de mindig vasalom mert nem tetszik .. néha kivan engedve ( es kiis van vasalva) de nekem valamiért úgy nem tetszik , pedig mondják hogy jó ... suliban sosincs kiengedve , meg nemis merek úgy elmenni suliba mert félek hogy hülyén nézek ki ..( kicsit kevés az önbizalmam )... próbáltam értelmesen megfogalmazni remélem sikerült :D
2017. máj. 5. 16:19
 1/7 Technokol Rapid ***** válasza:
100%

Értem én. Én azt szeretem ha természetesen néz ki.

"Ha hullámozni akar, hagy hullámozzon"

A lényeg, hogy ápolt legyen és küldj egy képet róla.

2017. máj. 5. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kép nélkül lehetetlen bármit is mondani. Van akinek jól áll valakinek nem.
2017. máj. 5. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem lehetetlen véleményt mondani, nekem is van ismerősöm akinek ilyen a haja és fel van kötve, szerintem semmi baj nincs vele, de ne másnak felelj meg, én se a lányok hajába szeretek bele. Ha neked tetszik akkor tökéletes ;)

15/F

2017. máj. 5. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Jobb szeretem a kiengedettet
2017. máj. 5. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van olyan fiú, akit ez nem zavar.

Nekem legalább 5 éve minden nap suliban fel van kötve a hajam. Egyrészt azért, mert kicsit hülyén áll szerintem, másrészt azért, hogy a fenekemig ér, és így is könnyen kócolódik, beakad mindenbe, belelóg az arcomba. :D

Lassan 2 és fél éve van barátom, tudja, megérti, hogy mindig fel van kötve, de azért néha mégis megkér rá, hogy engedjem ki neki... majd 5 perc múlva, mikor már a szája tele van a hajammal, megkér, hogy kössem össze. :D

17/L

2017. máj. 5. 20:51
 6/7 Firedoom ***** válasza:

Hogy ossze kotod e vagy sem az reszlet kerdes, inkabb a hajad vasalasara reagalnek:

Nem egy lanyt lattam mar aki elkepesztoen jol nez ki hullamos vagy gondor hajjal es egyszeruen nem tudnam oket elkepzelni vasalva. Neha te is hordhatnad termeszetesen, egy eselyt mindenkepp meger

2017. máj. 6. 11:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a lófarok jön be a legjobban :D
2017. máj. 8. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!