Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tetszik mindig más fiú?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszik mindig más fiú?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Már kb. 1 éve az megy hogy más fiúkba "menekülök". Elegem van már. Hol kettő srác tetszik, vaagy az van hogy nem tetszek a srácnak, próbálom elfelejteni és más tetszik meg.. ez így nem jó >< most pl az van hogy kettő srác tetszik.. vagyis nem mondanám hogy tetszenek, csak olyan furi >< viszont én bejövök mindkettőjüknek.. mondták már hogy kell mellém valaki, szeretethiányos vagyok ><

De miért van ez?

2017. máj. 2. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Valószinűleg volt egy nagyobb csalódásod egy fiúban, csak nem akarod beismerni magadnak.

Próbálod magad boldoggá tenni, de az hogy mindig más srácot keresel ez nem megoldás.

Várni kell és akkor jön magától a dolog.

Vagy csak benned van ez a dolog, hogy kell egy ,,pasi"

amivel semmi baj nincs ha 14 éves már vagy.

Ilyen korban mi lányok szeretnénk valakit szeretni.

UI:És elmondom hogy több srác is tetszhet egyszerre, de a végén csak 1-et fogsz szeretni.

Remélem segítettem.

2017. máj. 2. 15:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Még éretlen vagy.
2017. máj. 2. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!