Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy lány és fülig szerelmes vok belé. Többi lent?
Az osztályunkban van egy lány aki már több mint egy éve tetszik.
Ezt ő is tudja egy fél éve. Valentin napkor vittem neki raffaellot és kb. egy hónapja megkérdeztem,hogy szeret-e? Azt mondta,hogy nem, de... Szeritetek van esélyem? A lány nem ez a tinip**a, okos jól néz ki. Nyáron írtam neki verset és azt mondta, hogy jól sikerült. Lehet még esélyem? 13/fiú
2-es köszi.
1-es ha még rövidíteni se tudsz és nem ismered a szlenget akkor tui nincs sok gógyid ahhoz hogy felfogd ezeked. Ja és a kijelentésedben magadra ismertél.
Szerintem nem...
Ha Valentinkor nem volt reakció és folytatása a dolognak, csak egy köszönöm a desszertre, akkor nem. A köszönöm természetes, ha elmaradt a folytatás, akkor így jártál.
Bár az is igaz, hogy ennyi nem elég, hogy adsz valakinek desszertet, ez csak egy figyelemfelhívás, onnantól kezdve kellett volna beszélgetni a lányzóval. Megtetted? Nem? Mi volt?
Mert az, hogy megkérdezted tőle azt, hogy szeret-e téged, abból még nem derült az ki, hogy a desszert, tehát Valentin, és a kérdés között volt-e kontakt, beszélgetés, együtt vagytok-e, bármi?
Ha pedig Valentin óta nem volt semmi, és te megkérdezted, hogy szeret-e, az nagy butaság volt. Miért szeretne már téged, amikor nem is ismeritek egymást?
Hogy a versre azt mondta jól sikerült, nem jelent semmit. Csak azt, hogy a vers jól sikerült.
Azt pedig el kellene fogadni, hogy azt mondta: nem.
Kérdésedre, mely szerint szeret-e?
De mondom: csak úgy a semmiből megkérdezni ez hülyeség, mivel nem is történt semmi sem közöttetek.
És meg sem kérdezte, hogy honnan van?
EGyáltalán tudja, hogy te adtad??
És nem válaszoltál a többire.
még mindig várom a válaszokat.
minden mértékben jöhet az info
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!