Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként hogyan kezelnétek, ha a duci barátnőtök direkt még kövérebbre akarna hízni?
Mennyire támogatnátok ebben? Mennyire lenne kiábrándító?
19/L
Attól függ nálatok mit jelent a duci. A húgom amikor 80 kilós volt kövérnek mondta magát. Lefogyott 57 kilóra és ducinak mondja magát, holott a haverjaim szerint bombanő lett.
Mondjuk ha te 160 cm / 55 kilós vagy, és ducinak tartod magad, és még hízni akarsz 4-5 kilót, az elmegy. Szeretem ha van mit fogni a lányon. De ha 90 kilós vagy, és 150 kilós akarsz lenni, azt nem támogatnám, és kiábrándító, hogy fiatal lányként ennyire nem érdekelne az egészséged.
Simán, csak ápolt legyen a talpa.
Többet nem számít.
Nem támogatnám. Egészségtelen.
Ráadásul azt gondolnám, hogy agyilag is valami gond van nála.
A lényeget nem irtad le!
Miert akarsz még kövérebb lenni..??
Nem tetszene az ötlet.
Alapvetően szeretem a teltebb lányokat, és természetesen ha valaki teltebben tetszik meg, értelemszerűen nem fog zavarni az alakja. De van egy szint, ami után már sokat elvesz a vonzalmából. Az, hogy tetszenek a teltebb idomok, még nem azt jelenti, hogy a féktelen hízás is tetszik, pedig úgy tapasztalom, ezt a két dolgot sokan összekeverik, és annak hallatán, hogy nekem bizony tetszik, ha valaki nem gebe, volt már, aki azzal akart nálam bevágódni, hogy ő ám lesz még 150 kiló is... Édesistenem...
Nem tetszik, ha valakinek torz a testképe, és valamelyik szélsőség felé akarja terelni magát. Nem csak a túlsúly esetén, de a kórosan sovány, de még csakazértis fogyni akaró lányok sem túlságosan jönnek be.
A másik dolog: az, hogy egyszerűen nem egészséges. Egyik véglet sem. Az pedig egyszerűen nem jön be, aki direkt meg akarja betegíteni magát.
F
Nekem is vannak ilyen gondolataim néha, hogy még ducibbra hízzak. De nem hiszem, hogy ez tetszene a fiúknak.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!