Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek összérő a combotok? Ha igen, akkor azért mert husisabb, ducibb, vagy azért mert izmos?
Nekem felül összeér de biztos nem az izomtólxd 14/L
Azért írok egy magasságot és kilót hogy azért el tudd képzelni az alkatomat. 162cm 54kg.^^
Nekem is felül összeér, de se izmos, se duci nem vagyok.
16l
Nekem nem ér össze mer gebe vagyok :"D Nem baj most elkezdtem hízókúrázni (nem azért hogy összeérő combjaim legyenek ><) szóval pár hónap és olyan jó csaj leszek hogy azonnal magamba fogok szerelmesedni :D
Egyébként általánosban volt több olyan osztálytársam akiknek összeértek a combjaik, de csak az egyiküknek volt valami brutál izmos lába, a többiek kis dundik voltak.
16/l
Összeérnek, mert husis vagyok. :D
Viszont én ezt nem igazán szeretem, mert az összes farmeremet kidörzsölik a combjaim és mindig kiszakadnak😒😄
17L
Majdnem osszeer,pedig vekony vagyok. Viszont dolgozom rajta,mert nem tetszik. Eleg furan nezek ki ugy,hogy tiszta sovany vagyok,combra meg rendesen hizok.
16L,170cm 45 kg.
Nem er ossze, valami oknal fogva eleg vekonyak a labaim :D Izom van rajtuk, mert guggolok meg mindegy ilyen finomsag, de nem er ossze. A bokaimat ha osszeerintem csak a terdeim kozott van 3 ujjnyi res. Nincs O labam. A legvastagabb reszet a combomnak aterem a ket kezem huvely- es mutatoujjaival. Meg ilyen meroszalagos kerdesek miatt le is mertem, 45 cm.
Szerintem csinos tud lenni a vekony lab is, illetve az ossze nem ero egyedek is, hiszen azokat noiesebbek gondolom :3
173 cm/16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!