Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudassam vele, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buha360 kérdése:

Hogy tudassam vele, hogy nemtudok róla lemondani?

Figyelt kérdés
Még 7.osztályban kezdődött... Iskolát kellett váltanom és első tanítási napon megláttam egy írtózatosan szimpatikus és egyben gyönyörű lányt. Nemsokára elkezdtem vele beszélgetni és eléggé szoros kapcsolatba kerültünk. Lassacskán tudtára adtam azt, hogy én sokkal többet érzek iránta, majd konkrétan rákérdezett. Én pedig leírtam neki mindent, hogy mennyire szeretem. Ezt mind cukinak és helyesnek tartotta mert bevallottam neki ezt :) de nemtudott mit csinálni a helyzettel mert idézem "nem én vagyok az a lány akit te keresel"... Ez engem nagyon elszomorított és sokáig nemtudtam másra gondolni. Lassacskán tudatosan próbáltam elfelejteni , de ez mind hiába. Már gimnazista vagyok 9.-es és itt a szünet lassan és még mindig nemtudtam elfelejteni a lányt. A szemeit,mosolyát... Egyszerűen elvarázsolt engem. Szóval, hogyan tudnám tudtára adni, hogy még mindig szeretem és mit csináljak, hogy egy kicsit is elkezdjem érdekelni ? 16/F
2017. ápr. 29. 23:21
 1/6 A kérdező kommentje:
Ezt kifelejtettem belőle... Már mióta más sulikba járunk nem beszéltünk... És nagy bánatomban és végső elkeseredésemben töröltem faceröl is mert minden nap láttam az arcát és ez fájt nekem :/ így gondoltam hátha eltudom felejteni
2017. ápr. 29. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:

ez tinikategóriába való kérdés

ha nem akar semmit tőled, tartsd tiszteletben.

a kamaszkor velejárója a szerelmi csalódás.

2017. ápr. 29. 23:32
 3/6 anonim válasza:
Jól tetted, hogy törölted:)
2017. ápr. 29. 23:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ritkán találni egy ilyeb lányt mint ő... Inteligens, bűbájos, humoros. De nemtudok mint csinálni... Ha a páwa gyerekek jönnek be neki :/
2017. ápr. 30. 00:08
 5/6 pptomi ***** válasza:
Ez a plátói szerelem, majd kihevered idővel. Ne erőltesd, nincs értelme. Találkozol majd olyannal, aki viszonozza.
2017. máj. 1. 12:55
 6/6 anonim válasza:
Keresd meg magadban a humort és szeress bele magadba;)
2017. máj. 1. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!