Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam vele?
ne erőlködj, vagy megszeret magától, vagy nem, ezt nem lehet kiprovokálni, v. praktikákkal elérni.
a korkülönbség nem nagy, de egy 26 éves ffi világa azért alapvetően más, mint egy 18 éves csajszié.
a zárkózott ffiak nem szeretik a nyomulós nőket, ezért én a sorsra és rá bíznám, h. megkedvel-e.
Nem, nem nagy a korkülönbség. Hívd el valahova, ahol kettesben lehettek. Tudom, tudom, sok nő és férfi szánalmasnak tartja, ha a nő kezdeményez. Ezekkel a véleményekkel ne foglalkozz, és kezdeményezz. Hajrá!
33F - coach
egy 18 éves "kislány" azért ne feltétlenül kezdeményezzen egy 30-hoz közelítő férfinál, mert nevetség tárgya is lehet, plusz veszélyes, visszaélhet az illető vele (és most általánosságban mondom, nem konkrétan erre a ffira vonatkoztatva.)
egy 18 évesnek még nincs túl nagy párkapcsolati tapasztalata, sem elég ember- és világismerete.
szerintem barátkozz vele, és még egyszer mondom, bízd a sorsra, még csak pár hete ismered, mit akarsz?
semmiről nem késtél le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!