Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szituáció nehézség?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szituáció nehézség?

Figyelt kérdés
Szituáció én és 2 haverom megyünk órára a másik oszályból ahol a legszebb csajok vannak jön kettő csaj müvöttünk akik másik órára mennek. Az egyik csaj tetszik nekem másik haverom lemaradt utánunk jön. Leszólítottam volna a lányt/lányokat ha lett volna elég bátorságom. Nem is a lányoktól félek hanem attól, hogy a haverok stb. értitek. Amugy én 15/F a lány 14 éves és 9. osztály. Mivel tudom csökkenteni ezt az érzést vagy azt, hogyan érhetem el, hogy lesz**arjam mit mondanak utána a haverok? Nem vagyok nagy csajozó gép. De normális srác vagyok külsőleg és belsőleg is. És a lány is normális de csak látásból meg hallásból ismerem és meg szeretném ismerni ötlet? (Egyébbként az ő osztályuk a mi osztályunk mellett van (egy városban lakunk))

2017. ápr. 28. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:

A haverokkal ne torodj, mert piszkalnak, de aztan raunnak.

Beszelgess a lannyal, meg ha felsz is probald megszolitani. Snapchat, insta, fb vagy barmi amit hasznal ott meg tudod kozeliteni. Irj ra esetleg, ha eloben nem mersz hozzaszolni.

Alakulhatnak a dolgok, csak mindent at kell gondolnod.

Ha ugy latod van eselyed, akkor nem elsietve a dolgot egy felelsz vagy mersz jatszasa kozben kideritheted. Ám a leghelyesebb ha élőben teszed meg a lépéseket.

Kosd fol a gatyadat, menni fog!!

14/L

2017. ápr. 28. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp élőben beszélj vele ne pedig interneten,mivel utánna nehezebb lesz élőben is leszólitani.A haverokkal ne törődj,lány ként az összes barátom fiú és tapasztalatból tudom,hogy szeretnek az ilyenekkel "ugratni" de egy idő után megunják és nem hozzák már fel olyan nagyon gyakran.Egyszerűen menj oda a lányhoz valami hétköznapi témával,mondjuk a sulival kapcsolatban.Ha személyesen már megy a beszélgetés,akkor már interneten is írhatsz neki nyugodtan.Általában a lányok szeretnek viccelődni és ezt is felhasználhatod.16/L
2017. ápr. 28. 23:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi nektek :)
2017. ápr. 28. 23:08
 4/4 SaJt01 ***** válasza:

Ha le akarod küzdeni a félelmedet mások véleményével kapcsolatban, akkor meg kell nézned hogy mitől félsz. Gondold csak végig. Beszélgettél a lánnyal és kapod a szokásost : bejön mi? haha Tomi lánnyal beszélget azt nézzétek keci!

Az ilyenekre mindig készülj fel hogy kapod. Gondold végig hogy ezek milyen látható hatást eredményeznek, hogy ezek miért is számítanak neked valójában.

Nekem ezek segítettek.

2017. máj. 2. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!