Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar ez a szituáció. Mit tegyünk?
Lehet, hogy rossz témába tettem ezért is bocsi.
Szóval a problémám. Tavaly teljesen jól meg volt az osztályom, a fiúk szerettek bohóckodni a lányokkal, és ez nagyon jó volt, mert úgy éreztük, hogy számítunk valamit. De most a másik osztályba jött egy lány, aki miatt az egész osztály élete felfordult. Az egyik vezető fiú egyéniség koslat ezután a lány után, így a többi fiú is. Így mi lányok pofára estünk, konkrétan ki lettünk selejtezve. Elég zavaró. És hiába próbálnánk nem foglalkozni vele, amikor mondjuk át jön a barátaival ez a lány, akkor körégyűlnek, hangosan nevetnek. Lehet, hogy féltékeny vagyok?
Köszi a válaszokat! 14/L
Persze, hogy féltékeny vagy. Miért ne lennél, amikor valami semmi kis ribi szétroncsolta az osztályközösségeteket. Teljesen jogosan, nálunk ugyanez volt, csak Új fiú jött.
Szerintem el fog múlni, amint a főmajom beszedte a csajt, utána megint visszakerültök a piacra, amolyan "ha nincs ló jó a szamár is elven"
Elég szar érzés
16F
Igen, féltékeny vagy valószínűleg :D
Bár szerintem ez nem jogos, amíg nincs egy konkrét fiú aki tetszene.
Meg függ attól is, hogy milyen ez a lány. Ha csak egy kedves lány akkor csak az újdonság varázsa miatt lett népszerű, és elmúlik.
Ha viszont egy feltűnésiviszketegségben szenvedő kis liba, az mindenki másnak is idegesítő lenne... Próbálj meg eltekinteni a helyzettől, és úgy megítélni a lányt. Ha amúgy szimpatikus lenne akkor barátkozz vele, ha viszont szerinted nem egy rendes lány akkor a többiekkel ne vegyetek róla tudomást.
Nem tudom, én vagyok-e a fura, de mindenképpen a lányközösséggel összefogva kiközösítettük volna aki szétroncsolja az osztályközösséget. Így más osztályhoz ment volna jópofizni, és nálatok helyreállt volna a béke.
Jöhetnek a piros kezek és a köpködés, de én ezt tartom jónak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!