Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merem? Mit tehettem volna máshogy? (Bövebben↓)
Nem értem, most te jársz egy fiúval vagy csak tetszik neked?
Ha jársz vele akkor mitől félsz valószínű azért jár veled mert tetszel neki.Szóval kapd el nyugodtan.
Ha nem jártok akkor beszélj vele, hogy tetszik neked.
Bocs ha megkérdezem, de egy ölelésbe nektek mi fér bele? Mert ha csak átkulcsoljátok a karotokkal egymást, az szerintem nem annyira intim dolog, hogy feltétlenül kettesben kellene lennetek hozzá.
Lehet hogy a barátodnak az ölelgetés nemcsak ebben akar kimerülni, lehet hogy ő tovább gondolja. Mondjuk hogy neki a kezei lejjebb szeretnének menni, deréktáj alá. :)
Beszélj vele erről, hogy te meg szeretnéd ölelni, de nem mered.
De egyébként ő a fiú neki kell kezdeményeznie. Lehet ő is ettől tart vagy csak nincs elég vér benne hogy megtegye. Beszéljél vele erről, persze erőltetni nem kell, de azért ez mégis csak egy ártalmatlan ölelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!