Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem merem? Mit tehettem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merem? Mit tehettem volna máshogy? (Bövebben↓)

Figyelt kérdés
Tegnap megbeszéltem a barátimmal h majd a suliban szeretnék vele beszélni.... De meggondoltam magam(am megakartam volna ölelni) délután napköziben be mentem vmiért és a barátom is bent volt a többiek az udvaron...meg kérdezte h mit akartam volna neki mondani...azt mondtam h haggyuk...mert tudtam h a barátnőm utánam jött....rá fél orárára már csak ketten voltunk bent az osztteremben és akkir is megkérdezte....de nem mondtam el.......valahogy bem mertem megölelni......féltem h mi lesz ha nem ölel vissza...

2017. ápr. 25. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne félj.. egy ölelést senki sem utasíthat vissza. Ha más nem akkor gondolj arra bátorításként hogy egyszer élünk 😉
2017. ápr. 25. 20:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Kösz de jo lenne ha csak ketten lenébk...azt mondta h majd ha csak ketten leszünk...a tökéletes pillant...akk megölel
2017. ápr. 25. 20:39
 3/9 L.Bandita ***** válasza:

Nem értem, most te jársz egy fiúval vagy csak tetszik neked?

Ha jársz vele akkor mitől félsz valószínű azért jár veled mert tetszel neki.Szóval kapd el nyugodtan.

Ha nem jártok akkor beszélj vele, hogy tetszik neked.

2017. ápr. 25. 22:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen járunk már 2 honapja de......ő is akarja de csak akkor ha ketten leszünk....
2017. ápr. 26. 16:07
 5/9 L.Bandita ***** válasza:

Bocs ha megkérdezem, de egy ölelésbe nektek mi fér bele? Mert ha csak átkulcsoljátok a karotokkal egymást, az szerintem nem annyira intim dolog, hogy feltétlenül kettesben kellene lennetek hozzá.

Lehet hogy a barátodnak az ölelgetés nemcsak ebben akar kimerülni, lehet hogy ő tovább gondolja. Mondjuk hogy neki a kezei lejjebb szeretnének menni, deréktáj alá. :)

2017. ápr. 26. 17:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha már 2 hónapja jártok akkor legalább annyit megtehetnél hogy a kezed az övére teszed. Lehet nagyon félsz az egésztől, de csak az első másodperc nehéz, onnan már a világ legjobb érzése. Ezek után minden jön a maga sorján😉
2017. máj. 1. 12:20
 7/9 L.Bandita ***** válasza:

Beszélj vele erről, hogy te meg szeretnéd ölelni, de nem mered.

De egyébként ő a fiú neki kell kezdeményeznie. Lehet ő is ettől tart vagy csak nincs elég vér benne hogy megtegye. Beszéljél vele erről, persze erőltetni nem kell, de azért ez mégis csak egy ártalmatlan ölelés.

2017. máj. 1. 12:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Ő azt mondta ha majd ketten leszünk akkor megölel....de én nem birom nekem kell az a támogatás és nekem az őlelés jelenti azt
2017. máj. 1. 18:02
 9/9 L.Bandita ***** válasza:
Jó akkor beszélj vele erről mindenképp négyszemközt. Kérdezd meg tőle hogy miért csak akkor akar megölelni amikor egyedül vagytok. Nekem ez titkolózásnak tűnik, valami zavarja. Erre azért rá kéne jönni, nehogy később csalódás érjen téged. Minél tovább húzzátok ezt a dolgot, annál nagyobb lesz köztetek a frusztráció.
2017. máj. 2. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!