Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még egyáltalán olyan lány, aki nem utasítja el, ha szeretik? (bővebben lent)
Szóval a kérdésem apropója, hogy az előző párkapcsolatom eléggé, hogy mondjam zűrös volt... Nem vagyok egy egyszerű eset, eléggé radikális az életfilozófiám, viszont a lány még hozzám képest is bolond volt, pedig ez azért igen nagy szó... Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy én teljes szívemből szerettem/szeretem őt, de nem akarta befogadni, akármit tehettem érte, ezzel az indokkal, hogy "nem érdemellek meg".... Finoman szólva is szarul esett ez nekem, mivel szerintem ez nem így működik, hogy érdemeljük, vagy nem érdemeljük a szeretetet... Szóval ő nem az első lány volt az eddigi életemben, aki elzárkózott attól, hogy valaki végre képes legyen őt szeretni... Talán bennem van a hiba, hogy képes vagyok valakibe beleszeretni.. Ez manapság annyira szélsőséges, mert mindenki elnyomja az érzéseit, vagy csak kihasználja a másik félt, ami szánalmas... Létezik még egyáltalán olyan lány, aki nem utasítja el azt, ha valaki igazán szereti és megtesz érte mindent? Körbenézek az embereken, és csak azt látom, hogy mindenki átb'sz mindenkit... Amikor meg jönne az az ember, aki igazat mond és komolyak a szándékai, az el van utasítva, mert általánosítják... Igaz, most én is általánosítottam, hogy "mindenki" ilyen, bár az én "ismerőseim" közül nem tudnék olyat mondani, aki nem hazudik valamiben....
Csak arra vágyom, hogy végre jöjjön egy olyan lány, aki képes elfogadni azt, hogy szeretik, de ha körülnézek, senkit nem látok, aki legalább hasonlóan gondolkodna, és ez kétségbe ejtő...
18/F
Ez most nyersen hangzik, de nem azt nem fogadják el, hogy szeressék őket, hanem azt nem, hogy TE szeresd őket.
Benne lehet az is, hogy csak udvariasságból mondanak valami jól hangzó kifogást, és nem azt, hogy figyelj, nem érzem egymás közt a szikrát, viszlát. Ilyen korban nem az őszinteségükről híresek az emberek, mert félnek a követkeményektől.
Ne fuss olyan ember után, aki mindig udvariasan elutasít. Nem azt jelenti, hogy kitartóbban kell loholni utána, hanem azt, hogy nyilván nem küldd el a rákba, mert nem akar udvariatlan lenni.
Szia! Szerintem nagyon jól gondolkodsz, bár több srác lenne, aki így látná a dolgokat, főleg ilyen fiatalon!
Egyetértek veled, sajnos én is azt tapasztaltam eddig, hogy az emberek szinte mindig átb*sszák egymást, legalábbis 99%-ban legalább az egyik fél csaló.
Nekem eddig egy komoly kapcsolatom volt, hasonló a tiédhez a leírtak alapján, csak sajnos én vagyok a lány szerepében! Az én exem is olyasmi gondolkodású volt mint te, úgymond radikális, de én még nála is őrültebb voltam, igen! :D Mennyi zűr volt nálunk is! Ő tényleg szeretett engem, még most is, bármit megtesz értem, legjobb barátok vagyunk jelenleg, mivel szakítottunk lassan egy éve. Viszont én sose hazudtam neki! Mindig elmondtam neki, hogy érzek/nem érzek, mert a legjobb barátom! Sajnos valamiért nem tudom ÚGY szeretni. Bár tudnám. Ezt sajnos nem lehet irányítani, annak ellenére, hogy nagyon nagyra tartom őt, és értékelem, amiket értem tett, és sose verném át.
Viszont ismerem azt is ha azt mondják neked hogy "jobbat érdemelsz". Nekem is mondta ezt egy másik srác, aki fontos volt nekem, nagyon-nagyon rosszul esett nekem is akkor, szóval teljesen átérzem, amiket írtál. Bár utólag már nagyon hálás vagyok, hogy nem voltam vele végül.
Ahogy az exemért is hálás vagyok, amiért a legjobb barátom lehet egy ilyen jó ember.
Ne add fel, kedves kérdező, nagyon sok rendes lány rejtőzik valahol a világban, közülük van, aki rád vár! Még nagyon fiatal vagy, és értelmes, sok sikert! ;)
23/L
Ezt az önsajnáltatós "a csajoknak csak a bunkók kellenek" és a "jaj ezek a mai fiatalok" dumát felejtsd el, nagyon buta hozzáállás.
A csaj amit mondott, hogy nem érdemli meg hogy szeressék, tipikusan olyan duma, amit udvariasságból mondasz. Senki nem akar túl egyenes lenni, mert sértődés lenne a vége. Nem mondhatja, hogy "bocs pali, bírom az arcod, elvagyunk, de igazából nem szeretlek és tudom hogy sose foglak". Nincs kedve kockáztatni, hogy hogyan viselnéd ezt így. Inkább mondd ilyen hülye szöveget, hogy nem érdemli meg hogy szeressék. Ennyi.
#4-es:
Nem önsajnáltatás volt a célja a kérdésemnek, csak egyrészt ez a személyes problémám, másrészt igen komoly társadalmi probléma..
Tudom, hogy ezt nem udvariasságból mondta és nem azért, mert nem akart megbántani.. A lényeg, hogy ezeket szó szerint kell érteni, mert ismerem és a dolgok hátterét nézve valamennyire igaza is van abban, hogy nem érdemel meg, de ezt nem szeretném részletezni.
Persze, hogy elhiszed, mert még tapasztalatlan vagy és nyilván nem szereti senki sem azt hallani, hogy upsz, nem kellettem valakinek.
Értem én, hogy nem tudatosan önsajnáltatsz, de ezek önsajnáltatós szövegek. Ha a környezetedben mindenki átver mindenkit és kamuznak, akkor a környezeteddel van a probléma. Nem a társadalommal. Nem a generációval. Nem az összes lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!