Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl nagy a korkülönbség?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Tudom sok ilyen kérdés van kiírva, de érdekelne a véleményetek. Szóval én 14 vagyok ő 17. Nagyon jól kijövünk, sokat baromkodunk, poénkodunk. De persze vannak komolyabb beszélgetéseink is. Csak attól tartok mivel idősebb többet akarna.. Szokott tenni perverz megjegyzéseket is, amik úgy igazán nem zavarnak , sőt.De szerintem itt meg is kéne állni.. nem állok készen többre.

2017. ápr. 25. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Kapcsolatban átvenné a perverz megjegyzést a perverz cselekedet. Te meg fiatal vagy ehhez, szóval ebből nem lenne semmi érdemi dolog.

Lassan (jogilag) felnőtt lesz, de ez perverzkedés.....szerintem 14 év alatti szint.

2017. ápr. 25. 12:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Az attól is függ hogy a lány 14 éves és a fiú 17, vagy fordítva
2017. ápr. 25. 15:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Akinek eddig nem esett le , megsúgom a lány 14 és a fiú 17 -.-"
2017. ápr. 25. 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

A lányok hamarabb érnek mint a fiúk, ebben a korban. Szóval szerintem ez még pont a belefér kategória, főleg ha te érettebb/ő éretlenebb típus.

A "perverz megjegyzésekről" meg annyit, hogy közöld vele, hogy hol a határ, mert nagyobb félre értések is kialakulhatnak. Ha normális megérti. Ha erőszakoskodik, dobd ki.

2017. ápr. 25. 16:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha tud várni 2évet akkor engedélyezem.
2017. ápr. 25. 18:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem még túl kicsi vagy hozzá, meg mondtad hogy perverz megjegyzéseket tesz, úgyhogy...
2017. ápr. 26. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!