Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három év korkülönbség sok?
Figyelt kérdés
A lány 17 , fiú 202017. ápr. 4. 21:37
1/5 anonim válasza:
Ebben a korban nem. Ha a lany 14 lenne es a fiu 17 akkor mar inkabb szerintem de ebben a korban nem!
2/5 anonim válasza:
Az már nem. Ha például ez 2-3 évvel korábban történne, akkor még a nem konzervatív szülők is ráncolnák a homlokukat szerintem. Bár ez tényleg nagyon a szülő-gyerek viszonytól függ, de ezzel szerintem alapvetően nincs baj.
4/5 kribeg válasza:
Ez nem sok. Mi is ugyan így vagyunk barátnőmmel ;)
5/5 anonim válasza:
a hat nyolc év a sok. a többi még sokabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!