Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év nagyon sok korkülönbség?
Jó azért nem vagyok 50 éves ez kicsit más.
Úgy kérdezem inkább, én most a legutóbbi randin nagyon erősen megcsókoltam a lányt, de a másnapi randit lemondta, hogy valami rokona beteg és csak a jövő héten ér rá.
Szóval én úgy érzem hogy a nagy korkülönbség miatt meggondolhatta magát.
mi az, hogy fordítva lenne és én lennék az idősebb, tényleg nem volt egyértelmű?
Mondom ÉN 26 vagyok Ő 16 és én fiú vagyok.
Tök mindegy, mennyinek nézel ki, a 10 év korkülönbség az ő korát tekintve sok. Ő egy majdnem kislány, te meg majdnem 30 éves férfi vagy. Ehhez milyen értelmi szint kell,hogy valaki egy gyerekkel akarjon járni.....
Ha normális a lány, akkor elküld úgyis.
Ez nagyon függ attól hogy milyenek vagytok. Én pl. el sem tudnám képzelni magam egy velem egy idős fiúval. 16évesen volt egy "egyéjszakás kalandom" egy akkor 26éves fiúval (annyit történt hogy egy kocsmában találkoztunk majd egész este enyelegtünk, csókolóztunk, volt egy nagyon minimál tapi) és nem volt gáz a korkülönbség..bár apám biztos nem így gondolná..:')
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!