Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/25 A kérdező kommentje:
Nem rég volt egy kérdés,hogy egy magas gyerek hem szerette a magasságát.És mindenki nyugtatgatta,hogy imádják a magas fiúkat.
Kiváncsi vagyok,itt hányan fogják ezt mondani..
2017. ápr. 22. 16:18
2/25 anonim válasza:
Nem tudom milyen magas gyerekről beszélsz,de a tini kori önképzavar gyakori,164cm nagyon kicsi egy férfinek,hány éves vagy?
3/25 A kérdező kommentje:
18
2017. ápr. 22. 16:31
4/25 anonim válasza:
18 évesen baromi kicsi 164cm,ennyi a női átlag magyarországon,de még a nők körében is középmagasnak számít.
5/25 anonim válasza:
Hat egy alacsony lanyhoz peldaul nem lenne zavaro. Nalam meg igy is 6cmvel magasabb vagy :'D 15/L
6/25 anonim válasza:
Sztem az alacsony fiuk cuki...és apám csak 162cm ugyhogy ...semmi pánik énnsem vok magas(151cm)11/L
7/25 anonim válasza:
Sajnos ez nagyon alacsony, így sosem lesz csajod. Az a szerencse, hogy én egy teljes centivel magasabb vagyok nálad, ezért nekem van barátnőm.
8/25 Trollgamer124 válasza:
Keress egy magadhoz illő alacsonyabb fiút.
De szerintem nem a magasság számít.
Én se vagyok magas , osztályomban a 6. legalacsonyabb (166cm)
9/25 A kérdező kommentje:
Fiút?Nekem lány kell..
2017. ápr. 23. 13:12
10/25 A kérdező kommentje:
11 évesen nagyon is magas az a 151 cm.Lehet lesz abból 170+-is
2017. ápr. 23. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!