Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bár én alacsony vagyok, sok magas lányt ismerek,akinek alacsonyabb fiúk tetszenek és nem zavarja őket a magasság.
Házaspárt is ismerek, boldogan élnek sok gyerekkel.
Ha jó a kisugárzásod,nincs semmi baj.
Az a helyzet, hogy bár mindenkinek megvannak az ideáljai, az igaz szerelemben ezek a dolgok ritkán érvényesülnek. Legalábbis ahogy én tapasztaltam.
Velem például úgy van, hogy azt vallom, nekem a szőke hajú fiúk jönnek be, de eddig minden barátom sötét hajú volt. És mindegyikhez vonzódtam persze.
Úgy gondolom tehát, hogy ha majd tényleg szerelmes leszel, akkor az nem a magasság miatt lesz, hanem az egész ember miatt, úgy ahogy van. És ez pont igaz lesz a lányra is. Nem kell tehát a magasság dologra ráparázni, úgysem lesz lényeges, ha jön a Nagy Ő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!