Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkó?

Figyelt kérdés
A barátommal bárhova megyünk és szembe jön egy jobban kinéző lány/nő ő azt egyből megbámulja úgy hogy ott vagyok mellette és ha kiakadok emiatt én vagyok a hisztis .. de azért mégis ne legyen már bunkó..ha nem vagyok ott kit érdekel bámuljon nem baj , de ha ott vagyok mellette fogom a kezét az utcán akkor nehogy már igy megalázzon.. multkor jött egy csaj szembe végig nézett rajta majd mikor elment utána fordult és megnézte a seggét én meg rászóltam hogy azért mégis mi volt ez :( ez bunkóság ..szarul esik ..ő meg nem érti ezt meg hogy ez miért szar nekem ... aztán volt hogy bementünk a boltba ott dolgozott egy fiatal szőke és épp beszélgettünk aztán félbeszakadt a mondat mert annyira meg akarta nézni a csinos kis szőkét de csak így szeme sarkából próbálta ..mondom neki szemtengely ferdülést fogsz kapni ha igy bámulod...meg van higy csak igy megjegyzi hogy dejó csaj de jo segge/melle van ...valamelyik nap a buszon voltunk és a nőt előre engedi de a barátnőjét már nem ..még barátnőim is megjegyezték hogy mekkora bunko de ez őt nem érdekli csak nevet rajt és ez csak pár eset a sokból .nem tudom ..ez nekem megalázó , legalább próbálná diszkrétebben vagy ne amikor velem együtt sétál, velem van , és ne a barátnőjével beszélné ki hogy milyen jó csaj az aki éppen elöttünk megy ... Szerintetek én vagyok hisztis ? Tényleg zavaró és én ezt megalázónak érzem meg kicsit bunkónak is .. normális válaszokat szeretnék.. :(

2017. ápr. 22. 12:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Micsodaa?Ez egy utolsó suttyó paraszt.Én már otthagytam volna.
2017. ápr. 22. 12:50
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
nézni szabad:)
2017. ápr. 22. 12:50
 3/9 anonim válasza:
62%
Nézni szabad ez tény, legalábbis szerintem, de elmondásod alapján már tényleg sok amit a barátod csinál...:/ komolyan próbáltál már vele erről beszélni?
2017. ápr. 22. 12:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam de mindig csak én vagyok utána a hisztis , meg hogy miért mondom meg mit csináljon stb..kifogások.. amugy meg nagyon kedves is tud lenni tényleg imádom szeretjük egymást de ezt nem értem miért csinálja , van egy jo bunkó paraszt stilusa is amit utálok , igen sajnos legtöbbször bunkó de nem csak velem hanem mindenkivel . És ezek fájnak nagyon , legalább ne akkor csinálná amikor velem van nagyon nagy bunkóságnak gondolom ezt
2017. ápr. 22. 13:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Oké, hogy nézni szabad de ez már parasztság amit leművel. Ha annyira tetszenek neki ezek a csajok, akkor ott vannak, vigye őket.
2017. ápr. 22. 14:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen :( azt ..bunkoság de ehelyett engem hibáztat hogy hisztis vagyok..hogyne lennék ha bunkó paraszt. Legalább vissza fogná magát vagy ne mondana ilyeneket ha tudja hogy szarul esik de már csak azért is mondja és nevet rajta
2017. ápr. 22. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is az... Szerintem döntsd el, hogy ezt el tudod viselni mellette vagy hagyod a fenébe és szakítotok.
2017. ápr. 23. 10:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy, nem is túl lényeges. Én (akinek volt olyan fiúja 16-17 évesen, aki amúgy cuki, de egy paraszt is tud lenni) azt tudom tanácsolni, hogy hiába szereted, hagyd ott. Valószínűleg nem fogod, ami érthető is, hiszen nem vagyok neked senkid aki ezt megmondja. De ez csak egy jó tanács, legalább fontold meg. És a te érdekedben írom.

Látható hogy nem fog megváltozni, sőt, nem is érti, de leginkább nem is ÉRDEKLI, hogy neked ez probléma. Ő azzal foglalkozik, hogy neki jó legyen, önző, és ne haragudj, de ha igazán szeretne, akkor nem nézne meg mást - legalábbis így nem. Az emberek többségének jó a látása, észreveszi a csinos nőket, de a férfiak (akik ráadásul szerelmesek) nem bámulják meg őket, PLÁNE nem a párjuk mellett. Nem akarom leírni azt a sok-sok jelzőt, ami a barátodra illene, mert csúnyák. Ő így nekem maximum egy 16 éves benyomását kelti, aki még éretlen az ilyesmihez.

Szerintem elég értelmes és fiatal vagy ahhoz, hogy ne kelljen attól tartanod, hogy nem találsz jobbat, aki megbecsül. Elhiszem, hogy szereted, de ha jobban belegondolsz, akkor tudod hogy egy jó kapcsolat nem ilyen, hogy te nem ezt érdemled, és ha ezt tudod, akkor valószínűleg azt is sejted, hogy ez a szeretet lehet, hogy csak egy lila köd. Ne érts félre, nem akarok pálcát törni a fejed felett, én a saját tapasztalataimból merítkezem. Ha érdekel privátban leírom, de ha szent meggyőződésed, hogy Veled ez egyáltalán nem így van, akkor viszont nincs sok jó tanácsom a számodra.

Elhiszem, hogy védeni próbálod azzal hogy aranyos, és rendes, de édeskevés, ha mellette ennyire meg is tud bántani. Itt közel sem arról van szó, hogy te túlreagálnád, mert "Nézni szabad". Ilyen mértékben már nem. És azt már korábban is leírtam, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy téged ez zavar, ergo önző.

20L

2017. ápr. 23. 10:46
 9/9 anonim ***** válasza:

tapló piás diszkógörény "pasid" van. :D A béták bétája.

Hagyd ott a francba, jobb lesz neked. :)

2017. ápr. 23. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!