Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkó?
Nem tudom hány éves vagy, nem is túl lényeges. Én (akinek volt olyan fiúja 16-17 évesen, aki amúgy cuki, de egy paraszt is tud lenni) azt tudom tanácsolni, hogy hiába szereted, hagyd ott. Valószínűleg nem fogod, ami érthető is, hiszen nem vagyok neked senkid aki ezt megmondja. De ez csak egy jó tanács, legalább fontold meg. És a te érdekedben írom.
Látható hogy nem fog megváltozni, sőt, nem is érti, de leginkább nem is ÉRDEKLI, hogy neked ez probléma. Ő azzal foglalkozik, hogy neki jó legyen, önző, és ne haragudj, de ha igazán szeretne, akkor nem nézne meg mást - legalábbis így nem. Az emberek többségének jó a látása, észreveszi a csinos nőket, de a férfiak (akik ráadásul szerelmesek) nem bámulják meg őket, PLÁNE nem a párjuk mellett. Nem akarom leírni azt a sok-sok jelzőt, ami a barátodra illene, mert csúnyák. Ő így nekem maximum egy 16 éves benyomását kelti, aki még éretlen az ilyesmihez.
Szerintem elég értelmes és fiatal vagy ahhoz, hogy ne kelljen attól tartanod, hogy nem találsz jobbat, aki megbecsül. Elhiszem, hogy szereted, de ha jobban belegondolsz, akkor tudod hogy egy jó kapcsolat nem ilyen, hogy te nem ezt érdemled, és ha ezt tudod, akkor valószínűleg azt is sejted, hogy ez a szeretet lehet, hogy csak egy lila köd. Ne érts félre, nem akarok pálcát törni a fejed felett, én a saját tapasztalataimból merítkezem. Ha érdekel privátban leírom, de ha szent meggyőződésed, hogy Veled ez egyáltalán nem így van, akkor viszont nincs sok jó tanácsom a számodra.
Elhiszem, hogy védeni próbálod azzal hogy aranyos, és rendes, de édeskevés, ha mellette ennyire meg is tud bántani. Itt közel sem arról van szó, hogy te túlreagálnád, mert "Nézni szabad". Ilyen mértékben már nem. És azt már korábban is leírtam, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy téged ez zavar, ergo önző.
20L
tapló piás diszkógörény "pasid" van. :D A béták bétája.
Hagyd ott a francba, jobb lesz neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!