Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez így nagyon gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel együtt van órám. Az órákon, és előtte nagyon csendes, mert nem ismert senkit sem, az osztálytársainak ekkor máshol van órája. Szívesen beszélgetnék vele, szimpatikus. Nagyon gáz, ha azzal megyek oda, hogy milyen csöndes, és így kezdeményeznék?
2017. ápr. 19. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Nem szerintem nem gaz sőt ez nagyon jó ötlet
2017. ápr. 19. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mint csöndes ember írom hogy a legroszabb az amikor azzal jönnek oda hogy csöndes vagyok. Egy csöndes,szégyenlős ember tisztában van vele hogy ilyen. Inkább azt mond hogy jobban megszeretnéd ismerni.
2017. ápr. 19. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmiképpen sem, ez nagyon rossz szöveg. Én is ilyen csendes visszahúzódó fajta vagyok, nekem is szóvá tették már a dolgot, és soha nem esett jól. Szóval semmiképpen se ezzel indítsd.

De az jó ötlet, hogy oda akarsz menni hozzá beszélgetni, csak mondom, valami más szöveggel kezdj.

2017. ápr. 19. 17:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Pont ezért kérdeztem, hogy rájöjjek, egy csöndes, visszahúzódó embert ez mennyire zavar. Majd akkor kitalálok mást, esetleg improvizálok.
2017. ápr. 19. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a "Szia! Hogy vagy?" jobb szöveg ennél. 21L
2017. ápr. 19. 19:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!