Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy lány a suliba, ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány a suliba, ti lányok mit reagálnátok arra ha egy fiú random elétek állna bemutatkozna és elmondaná, hogy nagyon tetszel neki és szívesen megismerne?

Figyelt kérdés
Ez a tervem, szerintetek? Vagy valami tipp? 17f

2017. ápr. 18. 23:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem értem a többieket,én szeretnék egy ilyen szituációba kerülni.

Aranyos lehet :D

2017. ápr. 19. 18:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Már váltottunk pár szót, tudja a nevem minden nap lát szóval nem lenne full random. Bár ezt nem írtam le de így azért már működne nem?
2017. ápr. 19. 20:04
 13/15 A kérdező kommentje:
Azt mondanám ,hogy : szia hogy vagy stb aztán meg h nekem bejössz szivesen megismernélek es ha gondolod nyugodtan írj rám vagy itt vagyok még egy hónappt a suliba.
2017. ápr. 19. 20:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy nagyon jó ötlet. Pontosabban én örülnék neki

15/l

2017. ápr. 20. 12:42
 15/15 Girgoy ***** válasza:

Ha lány lennék, akkor erre valami random lerázó szöveget mondanék, mert ez így túl random. :)

Ha ennél biztosabb sikerre akarsz számítani, akkor ne a semmiből állj elé, hanem (ahogy fentebb is mondták) készítsd elő a terepet, haladj normális ütemben. Ismerkedj vele, beszélgess aktuális, hétköznapi dolgokról, mosolyogj rá, legyél vele rendes, stb. Így őt is jobban megismered, tudod, mire van esetleg szüksége, minek örül, milyen fiúkat kedvel, szabad-e egyáltalán vagy van barátja, stb. Ebben csak szépen fokozatosan lehet előrébb haladni, megvan ennek a maga szépsége.

2017. ápr. 20. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!